Tre Tippar V75 – Solvalla 24/9


Referenten
Referenten

Hej på er Travcash-fantaster!

”Tre Tippar” heter det stående inslaget inför varje V75-omgång, där undertecknad alltså handplockar ut en trio ur vårt eminenta andelslag som därefter får delge sin starkaste spik, sitt roligaste miljondrag och även den hästen som känns väl mycket streckad på förhand.

NU ser vi dessutom till att leverera denna populära variant inför respektive V75-omgång! Mäktigt!

EMIL ENJEBO – Klicka här för att komma till starka Bossens Guld✌️

Omgångens Bank:

”2 Viva La Vida Face (V75-5) kommer till start med två riktigt bra prestationer i ryggen och formen är verkligen på topp. Nu väntar ett passande utgångsläge och då talar mycket för att valacken hittar till ledningen på nytt och då släpper icke ekipaget någon över bron. Tror hästen kan gå en låg 12-tid om det skulle behövas. Jag spikar!”

Omgångens Korsdrag:

”3 Click Bait (V75-3) är en ”spetshäst” som även detta år visat att han kan hålla ifrån sig tuffa konkurrenter över upploppet. Den senaste starten glömmer vi då uppgiften var eländig, men nu väntar annat då jag hoppas att man inte släpper till Hail Mary… För varför skulle man göra det!? Ger man favoriten en riktigt tuff resa behöver densamme vara oerhört bra för att vinna. ”Clicken” är ett fynd till ynka 4% på strecken då vinstchansen är betydligt högre än så och jag kommer inte spela utan Melanders startraket.”

Omgångens Överstreckade:

”13 Amalencius B.B. (V75-7) är en kuse som kan blixtra till och vara riktigt bra vissa dagar, men här anser jag att den är överspelad som andrahandsfavorit i skrivande stund. Dels är det ett stort frågetecken efter de senaste starterna då hästen i stort sett har slutat springa i sista sväng och sen upplever jag även att det finns flertalet konkurrenter som står både 20- och 40 meter framför med bättre dagsform. Svårt för Amalencius att plocka in alla metrarna, helt enkelt..”

ALBIN KJELLBERG – Klicka här för att nå den populära Skrällkupongen!👌

Omgångens Bank:

”4 Hail Mary (V75-3) såg väldigt fin ut i sitt senaste framträdande då hingsten stegade undan relativt oberörd efter att ha fått överta ledningen i ett tidigt skede. Nu upplever jag att mycket talar för precis samma scenario, men skulle jag ha fel i detta tror jag även att sexåringen löser uppgiften via en resa i ryggar. Stabil spik.

Omgångens Korsdrag:

”6 Greensboro Zet (V75-6) tycker jag har varit bra hela året. Faktum är att treåringen fortsatt är obesegrad felfri och i uttagningsloppet hade hästen inga problem med att kliva undan på enkelt vis från spets. Hingsten kan öppna fint bakom bilen och bör därmed nå en fin position i den främre träffen nu. I Kriteriet kan en del av de som haft en lång säsong med många starter krokna lite, men den här rackaren är väldigt försiktigt tagen och jag tror han kan bli en obehaglig överraskning för favoritspelarna.”

Omgångens Överstreckade:

”5 Kayla Westwood (V75-4) borde inte vara favorit i denna final av Svenskt Trav-Oaks. Inget ont om märren, men jag fick bättre intryck av ett par andra i uttagningsloppen. Framförallt 2 Bonneville W.I som jag rankar först med jänkarvagnen på. Favorit i fara!”

KIM BRASK – Klicka här för att nå hans hundralapp! 👊

Omgångens Bank:

”2 Viva La Vida Face (V75-5) har påvisat toppform på slutet och övertygat vid sina segrar. Nu väntar ett perfekt utgångsläge, där de värsta konkurrenterna är placerade utvändigt om ekipaget och då bör Björn Goop kunna köra sig till tät efter en bit. Hästen kan även gå bakifrån om plan A går i stöpet. En god segermöjlighet på nytt!”

Omgångens Korsdrag:

”3 Click Bait (V75-3) har fått ett fint utgångsläge och bör vara den som tar hand om ledningen initialt. I skede två får Per Lennartsson göra valet om man kör i den positionen eller släpper till Hail Mary. Mest troligt så släpper man ledningen, men kört är det inte då många favoritspelare kommer få hålla andan om luckan uppenbarar sig. Ett lås kan betala sig väl!”

Omgångens Överstreckade:

”2 Fat Rabbit (V75-2) trodde jag en del på i sin senaste start och då stod hästen för en mycket bra prestation. Valacken lär leverera ett gott dagsverke på nytt, men här är fyraåringen fel favorit med tanke på att det luktar positionen utvändigt om ledaren och då är han given att gå emot i en tuff final.

Till samtliga jackpott-andelar!

Publicerad 22/9 2022 kl 20:35

Bästa spelbolagen med travodds

Unibet

  • + Tillfällig superbonus!
  • + Grundare med stort travintresse
  • + Nyhet! Bidrar nu till Svensk Travsport
  • Inget poolspel
4.9
Unibet

Expekt

  • + Grymma i mobilen
  • + Höga fasta travodds
  • + Snabba uttag
  • Inget poolspel
  • Har svensk spellicens
5.0
Expekt
Se alla spelbolag med travodds