Expekt skaffar ny licens – Ny bonus till ALLA spelare!

Till Expekt!

Reffen & Kjellberg spelar in över 600 000 kronor på V86 21/2!!

Till laget!
Referenten
Skribent: Referenten
Publicerad: 1/12 2023 kl 08:27

Tre Tippar V75 – Solvalla 2/12

Hej på er Travcash-fantaster!

”Tre Tippar” heter det stående inslaget inför varje V75-omgång, där undertecknad alltså handplockar ut en trio ur vårt eminenta andelslag som därefter får delge sin starkaste spik, sitt roligaste miljondrag och även den hästen som känns väl mycket streckad på förhand.

SIMON NILSSON – Klicka här för att komma till hans rysare!✌️

Omgångens Bank:

8 Michigan Bro (V75-7) är van att möta kulltoppar så gott som hela tiden och går nu ner i klass kraftigt till denna start. Han är väldigt snabb från start så spår åtta spelar inte så stor roll. Hittar ekipaget ner i vettigt slagläge måste Svedbergs fyraåriga talang ha en toppchans i detta gäng. Spik!”

Omgångens Korsdrag:

5 Garth Vader (V75-6) gör en högintressant regidebut för Jörgen Westholm. Det är en kapabel häst från Norge som är van att möta tufft motstånd och han räds inte konkurrensen i denna Silverdivision. Han är även snabb från start och från ett bra spår bakom bilen finns chansen till ledningen. Oavsett vad måste han räknas till endast tre procent.”

Omgångens Överstreckade:

7 Rome Pays Off (V75-3) skall nu till att tävla med skor runt om för första gången på svensk mark vilket knappast kan vara någon fördel. Han tävlar dessutom bäst ifrån ledningen vilket inte ser ut att bli fallet nu på lördag. Iskall på strecken som andrahandsfavorit.”

GUSTAV GRAHN – Klicka här för att bege er till Grakkas Skrällsystem👌

Foto: Jonatan Östlund.

Omgångens Bank:

6 Moni Viking (V75-3) gör förvisso comeback men enligt stallet ska hästen ha tränat på för fullt i 3 månader. Det verkar vara Påställt direkt, och då är det ingen i detta gäng som kan stå emot honom. Vinner oavsett position.

Omgångens Korsdrag:

12 Windmill Jam (V75-1) har väldigt bra kunnande för klassen när han tävlar på topp, har vidare varit ute i stentuffa lopp hela året. Klaffar det något från det svåra utgångsläget blir han definitivt att räkna med. Tidig till 3%!”

Omgångens Överstreckade:

2 Jimbaran Zon (V75-1) ska absolut ses med segerchans i detta lopp, men med 3 galopper i raden tycker jag det är farligt att gör han till såpass stor favorit. Överspelad!

KIM BRASK – Klicka här för att nå hans hundralapp-system! 👊

Omgångens Bank:

15 Ferrari Sisu (V75-4) fick en drömresa senast och vann på ett enkelt sätt. Nu står han med 80 m tillägg och det kan givetvis bli trafikproblem. Känslan är ändå att det finner en del konkurrenter som kommer kunna dra fram honom under slutrundan och känslan är att han kan få en hyfsad resa ändå. Hästen tävlar bra med skor och jag tror på honom den här gången.”

Omgångens Korsdrag:

8 Global Adventure (V75-3) har sett ruskigt fin ut efter sin comeback och verkar vara tillbaka i gammalt gott slag. Hästen har förvisso mött klart enklare motstånd men jag skulle inte nonchalera honom här. 6 Moni Viking har inte startat på drygt 6 månader och siktas mot Frankrike. Flera ekipage med en del frågetecken och jag betalar för Global Adventure.”

Omgångens Överstreckade:

11 Mellby Jail (V75-2) han var bra senast men fick stryk den gången av en bättre häst. Nu ska han ut över 1640 m och jag tror inte att det är något plus. Anmäld med amerikansk sulky för första gången men att ska vara storfavorit från bricka 11 köper jag inte.”

Form i laget – Till samtliga andelar!

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter

Fler aktuella travtips