Testa livet som hästägare – haka på vår andelshäst! Läs mer här!

Till Expekt!

V75 från Jägersro på lördag – se våra populära andelar här!

Till laget!
Referenten
Skribent: Referenten
Publicerad: 28/3 2024 kl 19:38

Tre Tippar V75 – Romme 31/3

Hej på er Travcash-fantaster!

”Tre Tippar” heter det stående inslaget inför varje V75-omgång, där undertecknad alltså handplockar ut en trio ur vårt eminenta andelslag som därefter får delge sin starkaste spik, sitt roligaste miljondrag och även den hästen som känns väl mycket streckad på förhand.

GUSTAV GRAHN – Klicka här för att komma till Grakkas Skräll!✌️

Omgångens Bank:

3 Xanthis Hilton (V75-3) har en mycket lämplig uppgift här på pappret. Det troliga är att det blir en klassisk spets och slut historia. Lämplig procent dessutom, stark spik!”

Omgångens Korsdrag:

5 Guli Frodo (V75-4) vann på denna tävlingsdag förra året och är ej helt borta i detta lopp. 2% är taget!”

Omgångens Överstreckade:

5 Ohh Tooma (V75-6) har förvisso en bra uppgift på pappret, men stall Redén har inte visat någon storform på slutet och därmed känns stoet som en favorit i fara!”

OLIVER PIHLSTRÖM – Klicka här för att bege er till Bettingmaffians Stora!👌

Omgångens Bank:

3 Xanthis Hilton (V75-3) tror jag har riktigt bra chans här, barfota runt om och har utvecklats väldigt mycket sedan man testade det senast. Snabb ut och leder runt om!

Omgångens Korsdrag:

4 Kapucine d'Inverne (V75-6) tuffing som är härdad i de tuffaste årgångsloppen, får Mats Djuse upp nu efter att ha varit tränarkörd de 3 semaste starterna och tycker hon tillhör de absolut bästa i loppet!”

Omgångens Överstreckade:

12 In Love Mearas (V75-7) blir hårt betrodd av de tidiga spelarna vilket jag tycker är knepgt. Årdeebut samt spår 12 över 1640 är helt iskallt. Spelar man utan!

RASMUS HAGSTRÖM – Klicka här för att nå hans rövare! 👊

Omgångens Bank:

”I V75-3 går jag på favoriten 3 Xanthis Hilton som spurtade bra senast och nu med spår 3 är det bäddat för ledningen och det blir barfota så tror jag på bra segerchans!”

Omgångens Korsdrag:

”V75-6 är ett lopp som innehåller bra hästar men som är svårbedömda då de gör årsdebut och då tänker jag på både nummer 4 och den klara favoriten 5 Ooh Tooma. Risken finns att favoriten är i fint skick och får spets och då kan loppet vara över men jag hoppas och tror att 14 Ultra Violet kan utmana. Det blev galopp i årsdebuten men såg ändå fin ut och här finns kapacitet och med styrkan man besitter kan man bli tuff att stå emot med minsta ringrost hos favoriten och 14% tar jag alla dagar i veckan.”

Omgångens Överstreckade:

”Visserligen är det klart plus med Magnus Djuse upp istället för Gunnar Menander på 10 Månlykke A.M i V75-4 men det är också något som kan dra till sig överdriven streckprocent. Det blev endast en seger förra året och den kom i billigare sällskap än detta och gå ut i årsdebuten med tillägg på hästar som Tekno Jerven och Oppgårdsdrängen så tycker jag inte att man ska vara streckad på över 30% som man är i skrivande stund.”

Drömjackpott – Till samtliga andelar!

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter

Fler aktuella travtips