• lördag
  • 6/8

Tre Tippar V75 Rättvik 6/8


Kim Brask
Kim Brask

Hej på er Travcash-fantaster!

”Tre Tippar” heter det stående inslaget inför varje V86-omgång, där undertecknad alltså handplockar ut en trio ur vårt eminenta andelslag som därefter får delge sin starkaste spik, sitt roligaste miljondrag och även den hästen som känns väl mycket streckad på förhand.

Nu ser vi dessutom till att leverera denna populära variant inför respektive V75-omgång! Mäktigt!

Kim Brask – Klicka här för att nå hans Sista Minuten! 👊

Omgångens bank:

”14 Filippa B.J (V75-6) en häst som jag gillar väldigt mycket och som sett otroligt fin ut på sistone. Vann på ett enkelt sätt senast och fick ett passande utgångsläge här. Tål att göra en del grovjobb och jag tror hon kliver runt det här gänget.

Omgångens korsdrag:

”3 Kee Keeper (V75-7) det har strulat för honom i år men det är en häst som besitter högt kunnande. Kan öppna bakom bilen och kanske kan få en ryggledaren här. Borde få en position i den främre träffen och distansen är inget minus. Litet frågetecken kring formen men det låter bra från stallhåll.

Omgångens överstreckade: 

”5 Invader Am (V75-2) jag tycker att det är felaktigt att han just nu är favorit till drygt 30%. Hästen gjorde det bra senast men han kan få göra grovjobb den här gången med. Han fick spår utvändigt om de värsta konkurrenterna och de lär han inte komma förbi i starten. Har han tur med positionerna kan han vinna men han är för mycket spelad enligt mig just nu.

Tobias Lindh – Klicka här för att köpa en andel av Tobbes V75-system 🙌

Omgångens bank:Tobias Lindh

”1 Ramstad Balder (V75-4) han var ute senast mot betydligt tuffare motstånd och det här är en bra häst. Det ser ut som att han kommer komma till ledningen och då tror jag att han leder hela vägen. Blir väldigt svårfångad från ledningen.

Omgångens korsdrag:

”6 Fluttershy A.F (V75-6) han fick springspår och är kvick ut. Jag tror att han får antingen ryggledaren eller ledningen här. Från en bra position kan han bli farlig och han känns given på kupongen för mig.

Omgångens överstreckade:

”2 Global Badman (V75-3) hästen ska debutera i Gulddivisionen och det ser inte ut att bli någon ledning här. Jag tror att han får det svårt att räcka till seger här och tycker 25% är i överkant.

Albin Kjellberg – Klicka här för att nå den populära Skrällkupongen!👌

Omgångens bank:

”3 L.L Royal (V75-1) hästen kommer mer och mer i Berghs regi. Motståndet är inte det tuffaste och hästen ser ut att kunna komma till ledningen. Från ledningen ska han väl inte förlora det här loppet?

Omgångens korsdrag:

”8 One Kind Of Art (V75-5) han har fått ett lopp i kroppen trots att det blev galopp. Jag tycker att hästen ändå såg fin ut och borde gått framåt med det loppet. Nu får han sin favoritvagn den amerikanska sulkyn på sig och den har han tävlat väldigt bra i tidigare.

Omgångens överstreckade:

”4 Borups Tornado (V75-5) jag tror att han riskerar svar om ledningen och då känns han sårbar. Jag får inte känslan av att han bara går ut och brakvinner det här loppet utvändigt om ledaren. Väl stor favorit i min bok.

Gå med i vårt andelslag

Publicerad 4/8 2022 kl 19:50

Bästa spelbolagen med travodds

Unibet

  • + Tillfällig superbonus!
  • + Grundare med stort travintresse
  • + Nyhet! Bidrar nu till Svensk Travsport
  • Inget poolspel
4.9
Unibet

Expekt

  • + Grymma i mobilen
  • + Höga fasta travodds
  • + Snabba uttag
  • Inget poolspel
  • Har svensk spellicens
5.0
Expekt
Se alla spelbolag med travodds