Tre Tippar V75 – Östersund 21/1


Referenten
Referenten

Hej på er Travcash-fantaster!

”Tre Tippar” heter det stående inslaget inför varje V75-omgång, där undertecknad alltså handplockar ut en trio ur vårt eminenta andelslag som därefter får delge sin starkaste spik, sitt roligaste miljondrag och även den hästen som känns väl mycket streckad på förhand.

NU ser vi dessutom till att leverera denna populära variant inför respektive V75-omgång! Mäktigt!

Helena Holm – Klicka här för att komma till Helenas Lilla✌️

Omgångens Bank:

”Redan när listorna släpptes i söndags kväll så stod det klart, 4 Chitchat (V75-2) blir omgångens bank. Han kommer bli en megalampa men en befogad sådan då allt talar för att han vinner detta. Spåret, tränaren, formen och inte minst de facto att han är loppets bästa häst. Även om han inte spetsar initialt så kommer han släppas dit och sen är det bara att jogga hem detta. Ingen idé att krångla till det utan vi lägger krutet på övriga sex avdelningar istället.”

Omgångens Korsdrag:

”I kallblodsloppet vill jag istället lyfta fram 12 Brenne Banker (V75-6) som jag trodde på en hel del redan i föregående start. Han öppnade då pilsnabbt från bricka 8 men blev sedermera alldeles för het i ledningen och fick nöja sig med en femteplats. Han har nu fått ett lopp i kroppen sedan regibytet och ett lopp i ryggar väntar och jag ser framemot att se vad han kan göra tillslut. Till knappa 3% så får detta bli omgångens lördagsgodis.”

Omgångens Överstreckade:

”På en häst som har en så pass stor galopphistorik som 10 Tekno Jerven (V75-6) har, så tycker jag att det känns väldigt chansartat att göra honom till favorit nu när han får upp en ny kusk i jollen. Jag personligen hade känt mig bra mycket tryggare med ordinarie kusk bakom tömmarna och därför kommer han att garderas denna gång, även om formen är fin och spåret bra.”

ALBIN KJELLBERG – Klicka här för att nå den populära Skrällkupongen!👌

Omgångens Bank:

”1 Borups Victory (V75-7) står för klassen i gänget och har börjat hitta stilen igen hos Daniel Wäjersten. Senast var alla hästar i hela världen i vägen, kändes det som, och spurten till andraplatsen femstjärnig. Han kan öppna en del och borde åtminstone lyckas slinka ut från spår 1, eller kanske till och med hålla ledningen.

Omgångens Korsdrag:

”12 Digital Literacy (V75-4) satt fast senast och var grym gången innan det. Hon har verkligen hittat en toppform här och blir bortglömd trots att det alltså bara är två starter sedan hon skrällde mot väldigt fina hästar. Sulkytalangen Jill Ivarsson känns spännande att se på den här märren. Sitt bara inte fast nu!”

Omgångens Överstreckade:

”5 Shapes (V75-5) fick en fin resa och vann i ett lopp som blev lite billigt, kan jag tycka. Jag tycker han bli övervärderad på den segern och i min bok är han överstreckad här och åker bort från min lapp.”

KIM BRASK – Klicka här för att nå hans hundralapp! 👊

Omgångens Bank:

”2 Huddlestone (V75-5) hästen är allround och visade senast att han kan speeda fort till slut. Nu ser det dock upplagt ut för ledningen och därifrån tror jag inte att han förlorar. Jag spikar!”

K

Omgångens Korsdrag:

”1 Tekno Viking (V75-6) han har fått ett lopp i kroppen men har ingen toppform för dagen. Han står dock väldigt bra inne i loppet och med rätt resa är jag inte främmande för att det ska kunna gå vägen ändå. Helt given på min kupong är han i alla fall.”

Omgångens Överstreckade:

”4 Chitchat (V75-2) en häst som jag gillar och som har två raka segrar. Han har vunnit med krafter kvar och sett väldigt fin ut. Han är däremot inte jättesnabb ut och nu är motståndet klart tuffare. Helt rätt favorit men i nuläget spelad till över 70% vilket är för mycket. Lär väl sjunka men given för mig att gardera.

Form i laget – Till samtliga andelar!

Publicerad 20/1 2023 kl 11:10

Bästa spelbolagen med travodds

Mr Green

 • + Generöst välkomsterbjudande
 • + Höga fasta travodds
 • + Grymt mobilcasino
 • Inget poolspel
 • Har svensk spellicens
5.0
Mr Green

Expekt

 • + Grymma i mobilen
 • + Höga fasta travodds
 • + Snabba uttag
 • Inget poolspel
 • Har svensk spellicens
5.0
Expekt

Unibet

 • + Tillfällig superbonus!
 • + Grundare med stort travintresse
 • + Nyhet! Bidrar nu till Svensk Travsport
 • Inget poolspel
4.9
Unibet
Se alla spelbolag med travodds