Testa livet som hästägare – haka på vår andelshäst! Läs mer här!

Till Expekt!

V75 från Jägersro på lördag – se våra populära andelar här!

Till laget!
Referenten
Skribent: Referenten
Publicerad: 17/3 2023 kl 00:01

Tre Tippar V75 – Momarken 18/3

Hej på er Travcash-fantaster!

”Tre Tippar” heter det stående inslaget inför varje V75-omgång, där undertecknad alltså handplockar ut en trio ur vårt eminenta andelslag som därefter får delge sin starkaste spik, sitt roligaste miljondrag och även den hästen som känns väl mycket streckad på förhand.

NU ser vi dessutom till att leverera denna populära variant inför respektive V75-omgång! Mäktigt!

Robin Axelsson – Klicka här för att komma till Robins Hundring✌️

Omgångens Bank:

”4 Ard (V75-4) är ny i Frode Hamrés regi och det låter riktigt bra. Brukar vara mer spelad än dem flesta konkurrenterna och om han är förbättrad vilket det låter som borde han ha en toppchans, enligt mitt badkar borde han ha bra chans att få överta ledningen och då måste vi hugga till 10%.”

Omgångens Korsdrag:

”10 Bad Manner (V75-7) sköt till bra efter en snygg styrning av Rally Calle sist. Nu är de bakspår igen och de måste lösa sig, Men att han ska vara streckad på under 1% är dock väldigt knasigt. Given!”

Omgångens Överstreckade:

”Det brukar skrälla i v75-5 och tror de kan göra det även denna lördag. 6 Infinity Sisu är bästa hästen men de låter som hon behöver ett par lopp i kroppen. Given att ta med men lika given att gardera. Så just nu som klar favorit är hon överstreckad.”

ALBIN KJELLBERG – Klicka här för att nå den populära Skrällkupongen!👌

Omgångens Bank:

”2 Mercenary (V75-7) har gått väldigt bra barfota, och nu blir det äntligen den balansen igen. Hästen har enorm kapacitet men verkar svår att hålla riktigt fräsch. Detta då han blandar och ger lite. Ett bra exempel på hur bra han kan vara är Solvalla i fjol i april. Då gick han 1.12,8 åkandes och såg ut som att han kunde springa två varv till. Han är klart gynnad att komma ner på innerspår, och här har jag lite feeling för att det kan bli ledningen. Då blir han svår att slå!

Omgångens Korsdrag:

”9 Beawinner (V75-5) spurtade bra senast, bättre än jag är van att se henne göra bakifrån. Oftast går hon nämligen bäst med tätkänning. Kanske börjar det släppa för henne även bakifrån nu. Man kör med maxbalans, barfota och bike, det ska bli kul att se vad det kan ge. Med lite tempo där framme så kan det gå!”

Omgångens Överstreckade:

”8 Starbec's A. To Z. (V75-1) tror jag många väljer att spika, med tanke på de höga procenten. Det skulle jag inte våga göra. Jag älskar hästen, men han brukar behöva få loppet lite serverat för att vara som bäst. Då är man en sårbar spik, så var försiktiga. Jag garderar!”

KIM BRASK – Klicka här för att nå hans hundralapp! 👊

Omgångens Bank:

”13 Stumne Fyr (V75-4) han kommer med fyra raka segrar och har sett ruskigt fin ut på slutet. Motståndet är tufft denna gång men jag är inne på att han löser den här uppgiften med. Han är stark och tål att göra en del grovjobb. Upploppet är långt och jag tror att han är starkast till slut.”

K

Omgångens Korsdrag:

”9 H.M Lovely Comers (V75-3) hon skulle lika gärna kunnat haft två raka segrar inför den här starten. Näst senast blev hon diskad för för en tveksam trängning och senast bröt hon ut och gav luckan invändigt till en smygkörd konkurrent. Det ser ut att kunna bli bra tempo vilket skulle gynna henne. Häst i toppform se upp!”

Omgångens Överstreckade:

”2 Stoletheshow (V75-6) jättefavorit som jag tror kan vara i fara. Han är riktigt effektiv i ledningen och dit kommer han nog inte. Det vankas svar invändigt och det är trots allt årsdebut. Han kan vinna från andra positioner men som jättefavorit är han given att försöka fälla.

Till samtliga V75-andelar!

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter

Fler aktuella travtips