Tre Tippar V75 – Kalmar 14/1


Referenten
Referenten

Hej på er Travcash-fantaster!

”Tre Tippar” heter det stående inslaget inför varje V75-omgång, där undertecknad alltså handplockar ut en trio ur vårt eminenta andelslag som därefter får delge sin starkaste spik, sitt roligaste miljondrag och även den hästen som känns väl mycket streckad på förhand.

NU ser vi dessutom till att leverera denna populära variant inför respektive V75-omgång! Mäktigt!

Helena Holm – Klicka här för att komma till Helenas Lilla✌️

Omgångens Bank:

”Att 2 Digital Summit (V75-6) alltid varit lovade råder det inga tvivel om, men oj så läcker han sett ut i den senaste två staterna efter regibytet i höstas. Snacka om att Joakim Lövgren, som förövrigt blir lite av en nyckelperson denna omgång, hittat rätt med den nu 7-årige valacken. Digital Summit fick här ett mycket bättre läge än sina värsta konkurrenter och jag tycker gott man kan banka in spiken här.”

Omgångens Korsdrag:

”14 Icecream In (V75-4) gör nu sitt tredje start på V75 sen flytten till Finland. I de senaste två framträdandena har hon körts i ledningen och på Romme blev det en ohyggligt massa omstarter innan de äntligen fick iväg hästarna och för en häst som redan har hetsiga tendenser så ödslades det nog bort för mycket energi för att hon skulle orka hela vägen in i mål. På Solvalla höll hon ändå helt okej mot en omutlig Nova Mahiron. Nu kommer hon få ett lopp i ryggar och kan då förhoppningvis hushålla med lite krafter och till fina 3% så måste hon nästan streckas.”

Omgångens Överstreckade:

”Inför lördagens Klass II-lopp så har många tränare aviserat spännande förändringar på sina hästar, både rycktussar och norskt huvudlag kommer testas för första gången på flera håll. Därför känner jag att 7 Laban Lagö (V75-2) kan vara en favorit i fara. Han fick dessutom gå sig riktigt trött här senast och jag tyckte heller inte att det gnistrade om honom direkt och i mitt tycke så gav han sig lite för enkelt in på upploppet. Nja, ingen jag håller i handen denna gång.”

ALBIN KJELLBERG – Klicka här för att nå den populära Skrällkupongen!👌

Omgångens Bank:

”2 Digital Summit (V75-6) har äntligen hittat rätt igen och har nu två raka. Hästen är allround och går över alla distanser, så även denna. Han är hyggligt kvick från start och bör få en bra position från bricka 2. Vinner på klass och form.

Omgångens Korsdrag:

”11 Pacific Face (V75-3) behöver lite hjälp med tempot och får han det, då är han stark så det räcker och blir över. Låt oss hålla tummarna för en rejäl startrusning med utdragen körning, då kommer han älgande över det långa upploppet med sina säregna kliv.”

Omgångens Överstreckade:

”6 Redbull Pellini (V75-5) kommer från två raka men nu hårdnar motståndet rejält. En stark och rejäl häst, men bara en av många för mig.”

KIM BRASK – Klicka här för att nå hans hundralapp! 👊

Omgångens Bank:

”12 Rapid Pal (V75-2) jag väljer att spika den här hästen från Lövgrens stall som har flera heta chanser under dagen. Spår 12 i volt är klart bättre än spår 12 i auto och jag hoppas att han kan få en hygglig position. Hästen tål att göra grovjobb och jag gillade verkligen intrycket senast. Tuffare emot denna gång men jag tycker att han är en väldigt spelvärd spik i nuläget.”

K

Omgångens Korsdrag:

”12 Rossi Garline (V75-1) gynnas av den långa distansen och han är ständigt med och hugger i den främre träffen. Skulle vara gynnad ifall banan blir lite tungsprungen på lördag. Ska nog kunna vara lite vassare med lopp i kroppen.”

Omgångens Överstreckade:

”5 Narita (V75-4) en häst som Conrad Lugauer håller väldigt högt och det ska man respektera. Hon är fortsatt obesegrad felfri men har gjort blott 4 starter. Jag tror inte att man tar någon ledning av egen kraft och skulle 7 Backdraft sitta i den positionen lär man få kalla handen. Vi har givetvis inte sett botten i denna men tufft att göra henne favorit på V75 tycker jag och garderar givetvis.

Till samtliga V75-andelar!

Publicerad 13/1 2023 kl 13:16

Bästa spelbolagen med travodds

Mr Green

 • + Generöst välkomsterbjudande
 • + Höga fasta travodds
 • + Grymt mobilcasino
 • Inget poolspel
 • Har svensk spellicens
5.0
Mr Green

Expekt

 • + Grymma i mobilen
 • + Höga fasta travodds
 • + Snabba uttag
 • Inget poolspel
 • Har svensk spellicens
5.0
Expekt

Unibet

 • + Tillfällig superbonus!
 • + Grundare med stort travintresse
 • + Nyhet! Bidrar nu till Svensk Travsport
 • Inget poolspel
4.9
Unibet
Se alla spelbolag med travodds