leovegas

LeoVegas skaffar ny licens – Ny bonus till ALLA spelare!

Till LeoVegas!

V75 från Solvalla till helgen! Potentiellt miljonregn!

Till laget!
Referenten
Skribent: Referenten
Publicerad: 16/11 2023 kl 23:52

Tre Tippar V75 – Eskilstuna 18/11

Hej på er Travcash-fantaster!

”Tre Tippar” heter det stående inslaget inför varje V75-omgång, där undertecknad alltså handplockar ut en trio ur vårt eminenta andelslag som därefter får delge sin starkaste spik, sitt roligaste miljondrag och även den hästen som känns väl mycket streckad på förhand.

SIMON NILSSON – Klicka här för att komma till hans rysare!✌️

Omgångens Bank:

1 Ester Degli Dei (V75-6) är en riktig undantagshäst som det pratas väldigt gott om från tränaren Paul Hagoort ifrån Holland. Hon är väldigt snabb från start och trots ofördelaktiga spår ett på Eskilstuna tror jag hon tar hand om ledningen. Från ledningen är loppet så gott som över och då ska övriga konkurrenter vara orimligt bra för att slå henne. Omgångens bästa spik!”

Omgångens Korsdrag:

8 Bonneville W.I (V75-4) är helt borttappad av de tidiga spelarna bara för att hon fick spår åtta i finalen. I försöket blev hon hängandes i tredjespår ett helt varv och gjorde det klart bra till fjärdeplatsen den gången. Har hon lite mer tur med löpningsförloppet i den inledande delen av loppet måste hon absolut räknas då hon är stark och tål mycket jobb själv. Spelvärd till ynka två procent.”

Omgångens Överstreckade:

1 Comes With Age (V75-1) skall nu till att göra debut i gulddivisionen och därmed hårdnar motståndet betydligt. Spår ett på kort distans hade normalt sett varit ett drömspår på vilken bana som helst, förutom Eskilstuna där innerspåret bakom startbilen på bortre långsidan inte är till någon fördel. Att han ska vara favoritspelad med dessa tvivelaktiga förutsättningar känns inte rätt.”

GUSTAV GRAHN – Klicka här för att bege er till Grakkas Skrällsystem👌

Foto: Jonatan Östlund.

Omgångens Bank:

1 Comes With Age (V75-1) mycket lämplig uppgift, spets och slut med hög sannolikhet. Tacksam procent i nuläget också.

Omgångens Korsdrag:

3 Dee Godfather (V75-3) har stått för fina insatser på slutet och lär köras på innerspår i detta lopp. Bör hamna i den främre träffen och en smygare över stayerdistans är aldrig fel. Kan absolut vara med in i det sista om rätt lopp, 3% taget!”

Omgångens Överstreckade:

3 A Fair Day (V75-7) vass vid seger senast, men ska mycket till om man ska vinna detta lopp. Troligtvis blir det ingen spets heller, och det försvårar det ännu mer. 15% i överkant.

KIM BRASK – Klicka här för att nå hans hundralapp-system! 👊

Omgångens Bank:

2 Staro Mack Crowe (V75-7) en häst som jag alltid gillat och han har verkligen bevisat att han tillhör toppen av kullen. Nu har han perfekt spår och Rikard räds nog knappast dödens här. Vann senast med oryckta tussar och jag tror bara att han är bäst. Vagnen var det dubbla budskap kring senast och det verkar vara högst oklart vilken vagn han tävlade med. Oavsett vilken vagn det var, så var prestationen rejäl. Jag tror på en ny seger.”

Omgångens Korsdrag:

5 Queen of Power (V75-6) är ett sto som verkligen är under fin utveckling. Känslan är att flera konkurrenter kanske har haft sin peak på formkurvan men att hon är på väg mot sin. Satt sist senast men flög fram som tvåa bakom Ninetta Boko. Behöver lite tur i starten för att hitta en position och hon ska med på min kupong.”

Omgångens Överstreckade:

5 Fame And Glory (V75-2) han föll tungt senast men var inte helt frisk. Han gick även med skor men det var inte samma tryck i hästen. Nu är det barfota runt om och Timo var väldigt nöjd med ett jobb som han körde med hästen. Jag ställer mig ändå frågande till ifall han ska vara omgångens största favorit. Har han hunnit ladda om på två veckor efter en sjukdom där han fått gå sig trött i mål? Jag blir ju knappast förvånad ifall han skulle vinna men han lär väl få göra en hel del grovjobb den här gången också. Jag kommer att gardera honom trots positiva rapporter.”

Jackpott på V75 – Till samtliga andelar!

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter