• lördag
  • 30/7

Tre Tippar V75 Bollnäs 30/7


Kim Brask
Kim Brask

Hej på er Travcash-fantaster!

”Tre Tippar” heter det stående inslaget inför varje V86-omgång, där undertecknad alltså handplockar ut en trio ur vårt eminenta andelslag som därefter får delge sin starkaste spik, sitt roligaste miljondrag och även den hästen som känns väl mycket streckad på förhand.

Nu ser vi dessutom till att leverera denna populära variant inför respektive V75-omgång! Mäktigt!

Kim Brask – Klicka här för att nå hans Sista Minuten! 👊

Omgångens bank:

”9 Born To Run (V75-7) helt rätt favorit och han har gjort allting rätt hittills på svensk mark (3/3) segrar. Han möter inte det tuffaste motståndet och Alessandro lär köra offensivt på nytt. Jag tror att han har toppchans från alla positioner. Gynnas ifall det blir lite körning ifrån start.

Omgångens korsdrag:

”11 Global Adventure (V75-3) fick ett tråkigt utgångsläge men håller fin form. Fick ett omöjligt lopp senast och kom aldrig riktigt in i matchen. Avslutade ändå bra längst ute vid staketet och kanske kan få bättre ryggar den här gången. Behöver givetvis en del tur för att räcka hela vägen till seger.

Omgångens överstreckade:

”3 Sister Sledge (V75-3) helt rätt favorit men spelad över 50% just nu och det tycker jag är fel. Hon kan komma till ledningen och då är mycket vunnet. Däremot lär hon inte få sitta ifred där då 5 Inti Boko har visat upp fin form på slutet. Daniel varnar lite för att hon kan vara lite ringrostig även om hon säkert gör ett bra lopp. Skulle hon få svar om ledningen kan hon verkligen vara en favorit i fara.

Tobias Lindh – Klicka här för att köpa en andel av Tobbes V75-system 🙌

Omgångens bank:Tobias Lindh

”1 Readly Lavec (V75-4) han höll ledningen senast på Årjäng och vann rätt så enkelt över distansen 2640 m. Nu gäller det att hålla ut 3 Dark Roadster och det tror jag att han lyckas med. Väl i ledningen förlorar han inte det här loppet. Spets och slut för spiken!

Omgångens korsdrag:

”2 Musett Af Djupmyra (V75-7) Tomas Petterson verkar ha hästarna i sitt livs form och kör med stort självförtroende för dagen. Hästen är väldigt snabb från start och trivs bäst i den främre träffen. Tomas har öppnat för att köra i ledningen och till 6% tycker jag att han är given på kupongen.

Omgångens överstreckade:

”11 Stjärnblomster (V75-2) har en klurig uppgift på förhand tycker jag. Startspåret är inte det bästa och jag är inte säker på att hon rundar alla konkurrenter. Bästa hästen i fältet men till nuvarande procent (43%) tycker jag att hon är överspelad.

Albin Kjellberg – Klicka här för att nå den populära Skrällkupongen!👌

Omgångens bank:

”9 Born To Run (V75-7) är den av Alessandro Gocciadoros hästar som jag tycker har levererat bäst på svensk mark i år. Hästen är obesegrad efter tre starter och så länge han bara vinner kommer jag att fortsätta spik. Min spik på lördag!

Omgångens korsdrag:

”4 Queen Tresher (V75-6) är i sitt livs form efter att ha stått för två raka kanonprestationer på slutet. Hon gick i mål senast med krafter sparade med både huvan och tussarna oryckta. Får hon ryggar hela vägen blir hon väldigt giftig.

Omgångens överstreckade:

”4 Civilon (V75-5) galopperade dubbelt senast och känns inte helt klockren i travet ännu. Dessutom ser det väl ut som att han kan få svar invändigt om ledningen. En häst som kan vinna men han ska inte vara favorit.

Gå med i vårt andelslag

Publicerad 28/7 2022 kl 22:20

Bästa spelbolagen med travodds

Unibet

  • + Tillfällig superbonus!
  • + Grundare med stort travintresse
  • + Nyhet! Bidrar nu till Svensk Travsport
  • Inget poolspel
4.9
Unibet

Expekt

  • + Grymma i mobilen
  • + Höga fasta travodds
  • + Snabba uttag
  • Inget poolspel
  • Har svensk spellicens
5.0
Expekt
Se alla spelbolag med travodds