Expekt skaffar ny licens – Ny bonus till ALLA spelare!

Till Expekt!

Reffen & Kjellberg spelar in över 600 000 kronor på V86 21/2!!

Till laget!
Referenten
Skribent: Referenten
Publicerad: 3/11 2023 kl 10:36

Tre Tippar V75 – Bjerke 4/11

Hej på er Travcash-fantaster!

”Tre Tippar” heter det stående inslaget inför varje V75-omgång, där undertecknad alltså handplockar ut en trio ur vårt eminenta andelslag som därefter får delge sin starkaste spik, sitt roligaste miljondrag och även den hästen som känns väl mycket streckad på förhand.

SIMON NILSSON – Klicka här för att komma till hans rysare!✌️

Omgångens Bank:

10 Demon (V75-6) kommer med tre raka segrar och har verkligen sett grym ut på slutet. Senast brottade han ner Lozano Di Quattro från utvändigt ledaren och vann till synes enkelt. Nu är det bakspår på kort distans men det är inget som oroar då han ändå inte öppnar speciellt snabbt från start. Det här är en häst som stall Casillo håller högt och trots bakspår på kort distans tror jag han brottar ner samtliga på upploppet återigen. Spik!”

Omgångens Korsdrag:

9 Unleashed Kemp (V75-1) är det spännande ändringar på. Norskt huvudlag för första gången hos stall Reden, och även eventuella rycktussar till denna start. Bakspår denna gång känns som en fördel då hon visat vid tidigare tillfällen att hon går klart bra bakom hästar. Får hon bra resa längs vägen kan hon absolut sätta dit nosen först med spännande förutsättningar.”

Omgångens Överstreckade:

11 Southwind Boko (V75-7) är väldigt bra och går bra i stort sett varje gång hon är ute på tävlingsbanan. Nu är det dock knepiga förutsättningar med fullt fält och många att runda längs vägen. Med tanke på utgångsläget och det fulla fältet finns det mycket som kan strula under loppets gång. Att hon är klar favorit till närmare 50% köper jag inte.”

GUSTAV GRAHN – Klicka här för att bege er till Grakkas Skrällsystem👌

Gustav Grahn. Foto: Jonatan Östlund.

Omgångens Bank:

3 Ultion Face (V75-3) trivs över distansen och är rätt så klar spetsfavorit. Från spets bör han sälja sig mycket dyrt, betydligt större segerchans än vad procenten anger. Värdespik!

Omgångens Korsdrag:

8 Jollywood (V75-2) har det alltid snackats gott om och har till viss mån levt upp till förväntningarna. Men känslan är att kapaciteten räcker väldigt långt i ett lopp som detta, 3% i underkant!”

Omgångens Överstreckade:

4 Missle Hill (V75-3) – kommer ej till spets i detta lopp och därmed blir han väldigt sårbar. Överspelad favorit!

KIM BRASK – Klicka här för att nå hans hundralapp-system! 👊

Kim Brask. Foto: Jonatan Östlund.

Omgångens Bank:

14 Global Collection (V75-7) föll verkligen med flaggan i topp senast. Hon gjorde en bra prestation men blev avslagen sista biten. Jag är inne på att man tar en snabb revansch och hon tål att göra grovjobb. Procenten ser i nuläget alldeles för bra ut för att man inte ska spika. Vi får se vart det hamnar närmre lördag.”

Omgångens Korsdrag:

10 Bold Face (V75-1) är inte någon häst man kan lita på men som skräll är hon alltid intressant. Kapacitetsmässigt kanske bästa hästen i loppet men har som sagt lätt att strula till det för sig själv. Flera startsnabba hästar som kan sätta färg på loppet och då ska man inte nonchalera Bold Face. Högt kunnande men även hög galopprisk.”

Omgångens Överstreckade:

11 Southwind Boko (V75-7) är i nuläget jättefavorit till 49% och det känns ytterst märkligt. Lär trenda nedåt en bit men jag tycker inte att hon ens ska vara favorit här. Var chanslös att vinna senast och möter nu ännu bättre motståndare. Känns totalt iskall för mig den här gången men vi får följa procenten.”

Högtryck i laget – Till samtliga V75-andelar!

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter

Fler aktuella travtips