Tre Tippar V75 – Bergsåker 18/2


Referenten
Referenten

Hej på er Travcash-fantaster!

”Tre Tippar” heter det stående inslaget inför varje V75-omgång, där undertecknad alltså handplockar ut en trio ur vårt eminenta andelslag som därefter får delge sin starkaste spik, sitt roligaste miljondrag och även den hästen som känns väl mycket streckad på förhand.

NU ser vi dessutom till att leverera denna populära variant inför respektive V75-omgång! Mäktigt!

Helena Holm – Klicka här för att komma till Helenas Lilla✌️

Omgångens Bank:

”Man kan inte säga annat än att det var en finfin årsdebut av 4 High on Pepper (V75-6) här senast. Han härdades mot de värsta kulltopparna hela förra året och nu ser jag varken Francesco Zet eller Iznogoud Am i startlistan. Jag tror att Jorma Kontio kommer trycka sig till spets i sedvanlig ordning och då är det hästen att slå för de övriga. Han kan givetvis även vinna från andra positioner också, kanske t.o.m. från utvändigt ledaren då det är en ruskigt stark pålle det här. Jag tror att Katja Melkko kommer få ett riktigt roligt år tillsammans med Pepper och att han inte ens är favorit på lördag – det kan man bara tacka och buga vi för. ”

Omgångens Korsdrag:

”Min första tanke var att chansspika mig ur V75-2 men när jag såg att 5 Myrsjös Timeout endast var spelad till 1% så ändrade jag mig snabbt. Han är perfekt inmatchad i klassen och har visat att han kan vinna på alla distanser. Nu får han upp duktiga Petter Lundberg i jollen och kommer de bara iväg från spår 5 och får en vettig resa så tror jag att han kan komma med en riktigt bra avslutning.”

Omgångens Överstreckade:

”Jag säger inte att han inte kan vinna men allas våran ”allt eller inget-häst” 5 Tekno Jerven (V75-3) verkar tyvärr ha fallit tillbaka i lite gamla synder med två raka galopper och nu ska han starta från bricka 5 bakom bilen, mitt i smeten. Uppgiften ser annars bra ut men innan jag vågar singla honom igen så vill jag gärna se honom stå på alla fyra fötter i ett lopp. Speciellt när han står som favorit. ”

Robin Axelsson – Klicka här för att nå den populära hundringen!👌

Omgångens Bank:

”2 Axel Ruda (V75-1) imponerar mer och mer, har vunnit 2 v75 finaler och nu har en ett perfekt startspår och jag tycker han möter enklare hästar. Given spik att inleda med.

Omgångens Korsdrag:

”5 Myrsjös Timeout (V75-2) står perfekt inne på pengarna i detta loppet. Har varit ute på v75 två gånger tidigare (senast mötte han chitchat) och skaffat sig hårdhet och rutin. Och nu växlar man även upp Kuskmässigt med Petter Lundberg. Smaskig skräll till 1-2% på strecken.”

Omgångens Överstreckade:

”5 Miss Mighty (V75-4) galopperade senast och gick helt okej efter galoppen. Men har spår 5 igen i voltstart och tycker hon är väl hårt streckad igen. Bara en i mängden för mig och inte alls bland dem första.”

KIM BRASK – Klicka här för att nå hans tvåhundring! 👊

Omgångens Bank:

”4 High On Pepper (V75-6) en häst som jag gillar väldigt mycket men som haft problem med fräschören. Man hittade dock rätt på honom förra året och då radade han upp starka prestationer. Han vann enkelt i sin årsdebut och lång distans är bara ett plus. Ledningen efter en bit vore bäst men jag tror att han slår det här gänget även från dödens. Spik för min del.”

K

Omgångens Korsdrag:

”8 Idoanythingforlove (V75-2) det här får bli min miljonskräll. Hon vann enkelt senast från ledningen och det här ett bra sto. Nu är motståndet mycket tuffare men med rätt smygresa ska man inte nonchalera henne. Hon kommer behöva en del tur ifall det ska räcka till seger men i ett öppet lopp vill jag varna lite för henne.”

Omgångens Överstreckade:

”2 Axel Ruda (V75-1) rätt favorit med tanke på hans form för dagen men just nu spelad över 50% vilket jag inte alls köper. Han kan vinna från olika positioner och är startsnabb ifall man laddar. 1640m trivs han också över men jag tycker att det finns flera intressanta motståndare här. Det kommer bli körning i början och det kan sitta kvar sista biten. Absolut ingen spik för mig.

Till samtliga V75-andelar!

Publicerad 16/2 2023 kl 21:14

Bästa spelbolagen med travodds

Mr Green

 • + Generöst välkomsterbjudande
 • + Höga fasta travodds
 • + Grymt mobilcasino
 • Inget poolspel
 • Har svensk spellicens
5.0
Mr Green

Expekt

 • + Grymma i mobilen
 • + Höga fasta travodds
 • + Snabba uttag
 • Inget poolspel
 • Har svensk spellicens
5.0
Expekt

Unibet

 • + Tillfällig superbonus!
 • + Grundare med stort travintresse
 • + Nyhet! Bidrar nu till Svensk Travsport
 • Inget poolspel
4.9
Unibet
Se alla spelbolag med travodds