Testa livet som hästägare – haka på vår andelshäst! Läs mer här!

Till Expekt!

Superform bland spelläggarna! Nu väntar V75-jackpott 18/5! 47 miljoner!

Till laget!
Referenten
Skribent: Referenten
Publicerad: 9/11 2023 kl 23:15

Tre Tippar V75 – Bergsåker 11/11

Hej på er Travcash-fantaster!

”Tre Tippar” heter det stående inslaget inför varje V75-omgång, där undertecknad alltså handplockar ut en trio ur vårt eminenta andelslag som därefter får delge sin starkaste spik, sitt roligaste miljondrag och även den hästen som känns väl mycket streckad på förhand.

SIMON NILSSON – Klicka här för att komma till hans rysare!✌️

Omgångens Bank:

5 Great Skills (V75-3) är utan att överdriva ett av världens bästa sto. Hon vann både EM och SM för ston enkelt och nu ser hon ut att gå mot en seger i debuten i gulddivisionen. Hon är snabb från start och i ett troligt scenario blir hon släppt till ledningen då ingen är speciellt sugen att ha henne utvändigt om sig. Oavsett position är det en toppchans och det ska mycket till för att hon ska förlora.”

Omgångens Korsdrag:

5 King Of Djazz (V75-7) kommer Sandra Eriksson i angeläget ärende med från Boden. Nu maxar man i utrustningen i form av barfota runt om och jänkarvagn. Han är även snabb från start och det är inte helt otänkbart att ekipaget hittar till ledningen i ett andra skede. Oavsett vad tål han mycket jobb längs vägen och vi kan förvänta oss en stark prestation på lördag! Endast sex procent.”

Omgångens Överstreckade:

11 Pyrotek (V75-2) har varit väldigt bra på slutet och verkar komma med full form. Samtidigt har han lottats till ett snävt spår fem och vi kommer därmed inte att få se någon snabbstart. I ett troligt scenario får han backas en bit ner i fältet och om han ska vinna från långt bak i kön ska han vara väldigt bra. Streckfavorit i skrivande stund vilket jag tycker är fel.”

GUSTAV GRAHN – Klicka här för att bege er till Grakkas Skrällsystem👌

Foto: Jonatan Östlund.

Omgångens Bank:

5 Great Skills (V75-3) – otrolig utveckling under året och är nog utan tvekan Sveriges bästa sto. Har en mycket lämplig uppgift i detta lopp, då loppet i sig är väldigt blekt. Toppchans rakt ut!

Omgångens Korsdrag:

10 Young Mistress (V75-4) – firat stora framgångar under säsongen, och har en intressant uppgift här. Är inte sämre än någon annan häst på 20m volten, och bör kunna komma igenom bra. Kan absolut vara med och göra upp om det då, 5% taget!”

Omgångens Överstreckade:

9 Chimi (V75-6) – har varit väldigt bra på slutet men motståndet hårdnar rejält här. Ska absolut vara betrodd men inte favorit. Överspelad i detta lopp!

KIM BRASK – Klicka här för att nå hans hundralapp-system! 👊

Foto: Jonatan Östlund.

Omgångens Bank:

5 Great Skills (V75-3) kommer bli omgångens största favorit och det mesta talar för seger. Hon har nu fyra raka segrar och har minst sagt imponerat. Hon tål att göra grovjobb men högst troligt vill konkurrenterna ha hennes rygg. Ser ut att vara en toppchans helt enkelt.”

Omgångens Korsdrag:

2 Parveny (V75-1) startsnabb häst som kanske skulle kunna ta en längd på 1 Hipster Am. Spår 1 är förvisso väldigt bra på Bergsåker och sida vid sida gynnar 1 Hipster Am. Kommer man inte förbi kanske man kan krypa ned i rygg. Han har varit lite seg men jag tror att han gynnas av kort distans. Bör få en bra position och ledningen vore klart intressant.”

Omgångens Överstreckade:

5 Perkins (V75-6) var förvisso väldigt fin senast men mötte då också klart enklare motstånd. Han är medelsnabb ut och tar väl knappast ledningen här av egen kraft. Vore såklart gynnad ifall han blev släppt dit men det tror jag inte att man blir. Riskerar en tungresa och jag tycker han ser aningen sårbar ut. 9 Chimi är min förstahäst ifall det går att köra barfota runt om. Skiljer sig väldigt lite på procenten mellan dessa just nu men vi får se närmre lördag.”

Jackpott på V75 – Till samtliga andelar!

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter

Fler aktuella travtips