Tre Tippar V75 – Axevalla 31/12


Referenten
Referenten

Hej på er Travcash-fantaster!

”Tre Tippar” heter det stående inslaget inför varje V75-omgång, där undertecknad alltså handplockar ut en trio ur vårt eminenta andelslag som därefter får delge sin starkaste spik, sitt roligaste miljondrag och även den hästen som känns väl mycket streckad på förhand.

NU ser vi dessutom till att leverera denna populära variant inför respektive V75-omgång! Mäktigt!

Helena Holm – Klicka här för att komma till Helenas Lilla✌️

Omgångens Bank:

”Det är ingen lättlöst omgång vi bjuds på på Nyårsafton men Hans Crebas har haft ett finfint år och jag skulle inte bli förvånad om han avrundade 2022 med en V75-seger i V75-3 tillsammans med sin tuffa märr 3 Feline Burgerheide. Hon står perfekt inne på pengarna, är van att gå med skor och har verkligen sett lysande ut sista tiden. Hon hanterar olika typer av upplägg men jag håller henne som spetsfavorit efter ett par hundra meter då jag tror hon släpps dit och då blir hon nog svårfångad. Hon får däremot inte tappa för mycket från start vilket hon gjorde i sin senaste V75-start för då bjuder hon in sina värsta motståndare som står 20 meter bakom.”

Omgångens Korsdrag:

”Om man vill fälla den stora favoriten 6 El Vego Khalifa så får man inte glömma 9 B.B.S. Avicii (V75-2). Han var duktig som tvåa på Solvalla näst senast och i sitt senaste framträdande på Romme satt han fast med en hel del krafter sparade. Motståndet på lördag ser inte värre ut än sist och de borde få en resa i den främre träffen och med lucka i rätt tid så segerstrider de. Jenny A Björk vinner kanske inte ihjäl sig på V75 men detta är en helt klart spelvärd skräll till 7%.. ”

Omgångens Överstreckade:

”Hade det varit sommar och tillåtet att köra med barfotabalans så hade jag troligtvis spikat 3 Kövras Joker i V75-6 utan att blinka. Han kan säkert vinna på lördag men då jag inte alls vet vart han står nu när pjäxorna ska på så tycker jag gott att man kan leta upp annat smaskigt bakom denna stora favorit som spontant känns sårbar.”

ALBIN KJELLBERG – Klicka här för att nå den populära Skrällkupongen!👌

Omgångens Bank:

”3 Feline Burgerheide (V75-3) har gjort allting rätt hos Hans Crebas. Hon har vunnit på alla möjliga typer av sätt, och än så länge sämst varit femma – då efter tung resa. Här luktar det forcering mot spets efter 200 meter och därifrån kommer hon inte ge sig, hur långt upploppet än är. Hemmaseger!

Omgångens Korsdrag:

”7 Vinci Nice (V75-5) satt bombfast senast efter passivt upplägg och ingenting tyder på att formen skulle vara annat än bra. Han har mött tufft motstånd hela året och nu ser det väldigt passande ut. Allt under 10% är chockartat bra!”

Omgångens Överstreckade:

”12 Gaylord Am (V75-5) vann senast från ledningen mot beskedligt motstånd. Nu ska han runda ett tufft gäng. Då ska man inte stå som tredjehandare. En fin häst, men hamnar utanför min topp 5-rank med tanke på uppgiften.”

KIM BRASK – Klicka här för att nå hans hundralapp! 👊

Omgångens Bank:

”3 Feline Burgerheide (V75-3) en fin märr som jag verkligen tycker om. Hon tål att göra grovjobb men kan också gå attackera bakifrån. Nu fick hon spår 3 i volten och jag tror att det ska gå bra. Får Crebas iväg henne från start tror jag att han sänder henne mot ledningen. Väl i den positionen bör hon bli väldigt svårslagen.”

K

Omgångens Korsdrag:

”4 Feel The Benefit (V75-7) ett öppet lopp där jag tycker att man ska strecka en del. Feel the Benefit kan bli farlig med rätt smygresa och över Axevallas långa upplopp brukar luckorna kunna uppstå. Hästen gör sällan en dålig insats och han passas på nytt.”

Omgångens Överstreckade:

”3 Kövras Joker (V75-6) att det är rätt favorit råder det inga tvivel om. Han fick ett bra startspår och gäller som spetsfavorit och dessutom Björn Goop upp i sulkyn. Han kommer även med två raka segrar från just ledningen och man kan förstå varför flera väljer att singelstrecka honom. Det som gör att jag garderar är att han nu tvingas tävla med skor runt om. En annan orsak är att banan på Axevalla förmodligen blir krävande och det tror jag inte är något plus för hans del. Min magkänsla säger att han får tunga ben sista biten och det finns spurtstarka drag bakom honom. Rätt favorit men att han är spelad till över 50% köper jag inte.

Jackpott! Till samtliga V75-andelar!

Publicerad 29/12 2022 kl 22:17

Bästa spelbolagen med travodds

Mr Green

 • + Generöst välkomsterbjudande
 • + Höga fasta travodds
 • + Grymt mobilcasino
 • Inget poolspel
 • Har svensk spellicens
5.0
Mr Green

Expekt

 • + Grymma i mobilen
 • + Höga fasta travodds
 • + Snabba uttag
 • Inget poolspel
 • Har svensk spellicens
5.0
Expekt

Unibet

 • + Tillfällig superbonus!
 • + Grundare med stort travintresse
 • + Nyhet! Bidrar nu till Svensk Travsport
 • Inget poolspel
4.9
Unibet
Se alla spelbolag med travodds