Expekt skaffar ny licens – Ny bonus till ALLA spelare!

Till Expekt!

Reffen & Kjellberg spelar in över 600 000 kronor på V86 21/2!!

Till laget!
Referenten
Skribent: Referenten
Publicerad: 7/2 2024 kl 12:39

Tre Tippar V75 Åby 10/2

Hej på er Travcash-fantaster!

”Tre Tippar” heter det stående inslaget inför varje V75-omgång, där undertecknad alltså handplockar ut en trio ur vårt eminenta andelslag som därefter får delge sin starkaste spik, sitt roligaste miljondrag och även den hästen som känns väl mycket streckad på förhand.

GUSTAV GRAHN – Klicka här för att komma till Grakkas Skräll!✌️

Omgångens Bank:

5 Cassius Clay D.E (V75-2) sköt till riktigt fint senast till andraplatsen och från detta spår lär man inte bli inlåst som senast. Är oöm för positioner och kan vinna detta från flertalet positioner. Bör vara klar favorit, och en spik i min bok!”

Omgångens Korsdrag:

3 Doge As (V75-7) visade stundtals ruggig kapacitet i somras, stall Kolgjini går som tåget för dagen och procenten är på tok för låg. 5% taget varje dag i veckan!”

Omgångens Överstreckade:

4 Jacques Mearas (V75-2) är favorit för stunden vilket är helt fel, står dessutom hårt inne på pengarna. Som tidigare nämnt ska 5 Cassius Clay D.E var klar favorit i detta lopp, så därmed är 4 Jacques Mearas överspelad!”

OLIVER PIHLSTRÖM – Klicka här för att bege er till Bettingmaffians Stora!👌

Omgångens Bank:

2 Mose Eagle (V75-3) trodde jag väldigt mycket på senast och borde vunnit loppet men var inte så bra som gången innan. Kan ha varit banan som ställde till det men denna gång har man optimalt läge, känns bra i träningen och möter egentligen samma hästar. Nu kommer segern!

Omgångens Korsdrag:

10 Combat Fighter (V75-7) gick riktigt bra tillslut från ett svårt läge i finalerna sist och nu är det favoritdistansen 1640. Hade varit optimalt med framspår men visade senast att han kan attackera bakifrån. Missa inte!”

Omgångens Överstreckade:

3 Warrior's Tale (V75.4) kommer med raden 0-6-0 som både är riktnummer till Sundsvall och en riktigt dålig rad och svårt att köpa hanom som klar favorit. Bra häst men given att gardera!

RASMUS HAGSTRÖM – Klicka här för att nå hans starka stege! 👊

Omgångens Bank:

”Spiken hittar jag i nummer 5 Billionaire Face som startar i V75-5. Jag tror man gör som senast och tar ledningen och stannar där in i mål. Har 4 av 6 från spets och näst senast när man förlorade från tät blev hästen för pigg och där har åtgärder gjorts som slog väl ut senast.”

Omgångens Korsdrag:

”Roligaste skrällen hittar jag i V75-2 i nummer 11 Drill. Vinner väl inte ihjäl sig men det gör ju sällan rensarna. Var med i en tuff öppning på uppesittarkvällen och fick paus efter det. I comebacken blev det galopp men upphämtningen var grym. Bra facit över distansen och är inte alls borta här till låg procent.”

Omgångens Överstreckade:

”Favoriten i V75-4 är 3 Warrior's Tile. En bra men osäker och ojämn häst som galopperade dubbelt senast. Öppen spetsstrid och vågar man ens ladda igen? Lärlingslopp och kort distans på det gör att jag vill gardera den förmodade klara favoriten.”

Jackpott på V75 – Till samtliga andelar!

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter

Fler aktuella travtips