Expekt skaffar ny licens – Ny bonus till ALLA spelare!

Till Expekt!

Reffen & Kjellberg spelar in över 600 000 kronor på V86 21/2!!

Till laget!
Referenten
Skribent: Referenten
Publicerad: 26/11 2023 kl 20:35

Referat V75 – Jägersro 25/11

En kort summering av respektive V75-omgång är numera en färsk självklarhet i Travcash redan breda utbud. Här får vi en allmän återblick av vad som egentligen hände, med intryck och reflektioner, där en och annan nästagångare även kan ta plats. Dags att ta sig an de häftiga tävlingarna från Jägersro.

Huvudloppet i omgången, Svensk Uppfödningslöpning, fick sannerligen se en värdig vinnare i ultratalangen L'Amporpourblanca som vann på nytt löpningsrekord. En svettig insats som belönades rikligt! Grattis Rick Ebbinge!

V75-1

Game On Butcher kördes bestämt till ledningen av en optimistisk Flemming Jensen på första bortre långsidan och sen var loppet över. En ny spets och slut i nedförsbacken. Here's Johnny Sox fick lov att släppa över befälet och såg därefter fulltankad och formstark loppet igenom i ryggen på vinnaren.

Nästagångare: Here's Johnny Sox

V75-2

Mi Amore Bros kom iväg fint ur volten och kunde köras fram utvändigt om ledaren med varvet kvar från sin position i tredje utvändigt. Väl där såg stoet lite tagen ut genom sista sväng… Men tog fram kämpatakterna över upploppet och brottade då ner ledande Be My Baby. Hemmahoppet Bold Face travade fint och fick sparat över mål.

Nästagångare: Bold Face.

V75-3

Four Guys Dream kördes till ledningen i ett tidigt skede och därefter var loppet över. Härligt intryck på den här kusken som så många håller en liten extra tumme för. Kul och snyggt tränararbete av Håkan K Persson! Kentucky River kördes planenligt fram utvändigt om vinnaren med varvet kvar, men var aldrig i närheten av att utmana. Behöver fler lopp innan ”Frankrike-formen” sitter där den ska.

Nästagångare: Inget att rapportera.

V75-4

L'Amourpourblanca var länge involverad i den häftiga spetskörningen som slutade i vassa 1,06,7 första 500 meterna. Detta satte sig i benen på ledande Duncan Gowan, men inte på Ricks talang som gick ut i andraspår och tog över befälet in på upploppet för att därefter åka undan på imponerande vis. Superprestation! Romulus Tooma var för sent ute. Strålande avslutning på nytt.

Nästagångare: Romulus Tooma.

V75-5

That's So Spicy satt sist utvändigt loppet igenom och lämnade först den positionen med 400 meter kvar till mål. Väl i attack gick valacken som ett lyse över upploppet och hann dit till knapp vinst. Snyggt! Fyraåringen visade med eftertryck att han duger på rikstoton. Klondyke River straffade ut sig själv innan bilen släppte iväg fältet.

Nästagångare: Inget att rapportera.

V75-6

Boli You S.M. serverades en perfekt ryggesa av Dante Kolgjini, vilket hästen tackade för genom att spurta sig till säker seger ur ett marginalperspektiv. Stilen var dock allt annat än perfekt sista 50 meterna och vilken gångart som användes blev en het potatis i eftersnacket. Gott om konkurrenter satt fast, så här kan det vara värt att ta en till titt på upploppet inför framtida spel. Catullo Jet såg ut som en vinnare, men krokade ihop med invändig konkurrent vid upploppets början.

Nästagångare: Catullo Jet.

V75-7

Smile Silvio och Midnight Special stod för en sevärd upploppsduell, efter att ledande Eddie The Eagle kastat in handduken allt för tidigt framme i ledningen. Johan Untersteiner satte, som så många gånger förr, dit sin uppsittning på linjen och här har vi en pålle som har allt för att hävda sig i Gulddivisionen kommande säsong.

Nästagångare: Mulburry.

Veckans andelar är öppnade – Till laget!

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter

Fler aktuella travtips