Testa livet som hästägare – haka på vår andelshäst! Läs mer här!

Till Expekt!

Superform bland spelläggarna! Nu väntar V75-jackpott 18/5! 47 miljoner!

Till laget!
Referenten
Skribent: Referenten
Publicerad: 19/11 2023 kl 20:27

Referat V75 – Eskilstuna 18/11

En kort summering av respektive V75-omgång blir nu en ny programpunkt i Travcash redan breda utbud. Här får vi en allmän återblick av vad som egentligen hände, med intryck och reflektioner, där en och annan nästagångare även kan ta plats. Dags att ta sig an de högklassiga jackpott-tävlingarna från Eskilstuna.

Fantastiskt härlig sport bjöds vi på från Sundbyholmstravet denna lördag med prestigefyllda Breeders Crown-finaler som gräddet på moset. Stens Rubin, Queen Belina, Ester Degli Dei och A Fair Day skrev samtliga in sig i historieböckerna och då är inte vi sena med att säger grattis!

V75-1

Comes With Age var väl spänd denna dag och föll därmed ur aktionen in i första sväng. Chapuy fick då ledningen till skänks, men var slagen redan 400 meter före mål av utvändige Dark Roadster som verkligen hittat toppformen. Ida Riesterer fick sen kolla oroligt över axeln upploppet ner då Phoenix Photo kom farandes med en stark avslutning, men den räckte inte hela vägen fram utan Emma-Sara Sjöberg kunde istället notera ytterligare framgång i hennes imponerande arbete. Snyggt!

Nästagångare: Phoenix Photo.

V75-2

Boscha Diablo verkar lida av finalnerver då hon galopperande omgående på nytt i läge för framgång. Caviar From Mine kördes i ledningen, men var knäckt av utvändige Fame And Glory, som kördes fram utvändigt om med varvet kvar, i sista sväng. I ryggen satt dock Stens Rubin som fick luckan invändigt om och nosade ut favoriten på linjen. Erik Adielsson upplever verkligen häftiga dagar! Kuskform!

Nästagångare: Immortal Doc.

V75-3

Rendez Vous galopperade efter 75 meter, i sin iver att ta över ledningen, och då var den dagen över. Mercenary ledde i ett högt tempo och var slagen tidigt. Power Doc gjorde jobbet i tredjespår under slutrundan och höll farten väl som tvåa, men i ryggen liftade Ferrari Sisu med och då är valacken obeveklig över upploppet. Överlägsen efter en tacksam utveckling av loppet.

Nästagångare: Grappa Boy.

V75-4

Queen Belina tog sig förbi de invändiga i spetskörningen och det avgjorde loppet. Imponerande arbete av tränare/kusk Jörgen Westholm att ställa i ordning och växla upp maximalt. Gott om konkurrenter satt fast med fulla linor där bakom att ta med sig framåt.

Nästagångare: Aurelia Express.

V75-5

Declan snabbstartade till ledningen, men släppte ifrån sig densamma med 1500 meter kvar då Tearsinheaven kom farandes. Ett genidrag visade det sig då luckan kom som på beställning vid upploppets början och då var det avgjort i ett tidigt skede. Conrad Lugauer i form och barfota runt om/jänkarvagn gör hästen riktigt vass.

Nästagångare: Inget att rapportera.

V75-6

Ester Degli Dei höll upp ledningen från innerspåret och då var det här loppet över i samma veva. När man väl trodde att det skulle bli lite spännande vid upploppets början stack bara den holländska ybertalangen undan till överlägsen seger och visst blir det häftigt att följa framtida bravader. Kan gå hur långt som helst!

Nästagångare: Inget att rapporta.

V75-7

A Fair Day tog planenligt hand om ledningen och Staro Mack Crowe landande utvändigt om. Någon match blev det dock inte då Kalmars stolthet var totalt överlägsen och Oscar Ginman körde sannerligen som att han satt bakom bästa hästen. Ruskigt imponerande! Bedazzled Sox fick chansen från rygg på ledaren, men var aldrig nära att utmana.

Nästagångare: Winner Brodde.

En ny vecka tar sin början – andelarna är öppnade!

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter

Fler aktuella travtips