leovegas

LeoVegas skaffar ny licens – Ny bonus till ALLA spelare!

Till LeoVegas!

V75 från Solvalla till helgen! Potentiellt miljonregn!

Till laget!
Referenten
Skribent: Referenten
Publicerad: 12/11 2023 kl 20:58

Referat V75 – Bergsåker 11/11

En kort summering av respektive V75-omgång blir nu en ny programpunkt i Travcash redan breda utbud. Här får vi en allmän återblick av vad som egentligen hände, med intryck och reflektioner, där en och annan nästagångare även kan ta plats. Dags att ta sig an jackpott-tävlingarna från Bergsåker.

Snökaos i Sundsvall drabbade helgens V75-omgång som därmed blev allt annat än lättvallad för de aktiva. Hemmatränaren Daniel Wäjersten hade dock inga problem med att hitta rätt, vilket grundade tre besök i vinnarcirkeln inom ramen för streckspelet. Framgångarna fortsätter!

V75-1

L.A.Boko låg Daniel Wäjersten lågt med inför loppet, men när det väl kom till kritan kördes femåringen offensivt fram utvändigt om ledaren med varvet kvar till mål. Väl där brottade hingsten ner ledande Filippa B.J. utan att se speciellt trött ut över mål. Stark prestation! Hipster Am fick aldrig se dagens ljus från rygg på ledaren och passas noga i nästa start.

Nästagångare: Hipster Am.

V75-2

Eld Tekno var den i klungspurten som uppenbarligen ville mest sista 50 meterna då valacken nosade till sig skrällsegern på snyggt vis. Över upploppet, i snöstormen, såg det för en stund ut som att samtliga ekipage stod närmast still i de krävande förhållandena och visst var det befriande för många att linjen nåddes till slut. Olle Alsén fortsätter påvisa fin stallformen med nya, framskjutna, placeringar att glädjas åt.

Nästagångare: Inget att rapportera.

V75-3

Great Skills kördes till ledningen omgående och var därefter totalt ohotad. Nu håller vi tummarna för stoet nere på den franska kolstybben under vintern!

Nästagångare: Inget att rapportera.

V75-4

Olly Håleryd och Sayonara kördes framåt och landade i ledning, respektive utvändigt om ledaren, med varvet kvar att avverka. Väl där blev det en duell att avnjuta under slutrundan, med en segrare i utvändige Sayonara som visade sig klart starkast trots ett par galoppsteg i sista sväng. Fredrik Wallin fortsätter att vara bestämd i styrningarna med sitt fina sto och det bär verkligen frukt.

Nästagångare: Inget att rapportera.

V75-5

Sparky's Dream kördes till ledningen och spårade därefter varenda meter av detta race. Jikininki utmanade rejält vid början av upploppet och hade greppet för en sekund, men därefter tappade valacken stilen i det svårbemästrade föret och så var den dagen förstörd. Trist för kretsen kring hästen som fortsatt står på tur för seger.

Nästagångare: Jikininki.

V75-6

Perkins kördes till ledningen omgående och hade därefter kontroll på detta från start till mål. Fin häst som kommer klättra en bra bit. Chimi utmanande över upploppet, men kunde aldrig komma riktigt nära då underlaget näppeligen var en fördel för den bafotadansande pållen. Vinner säkerligen i nästa start.

Nästagångare: Inget att rapporta.

V75-7

Kinky Boots fick perfekt draghjälp loppet igenom och i ett passande högt tempo dessutom. Närmast pliktskyldig att vinna, men samtidigt skall prestationen levereras och det gjorde den verkligen. Kendall Jackson åkte med i spåren bakom vinnaren, men kunde aldrig hota över upploppet. No Limit Express blev alldeles för ambitiös i ledningen och kutade i ett opassande tempo. Trött sista 250 meterna.

Nästagångare: Chitchat.

Veckans andelar är öppnade – Till laget!

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter