Testa livet som hästägare – haka på vår andelshäst! Läs mer här!

Till Expekt!

V75 från Jägersro på lördag – se våra populära andelar här!

Till laget!
Publicerad: 28/3 2024 kl 13:58

Miljonvinnarens bästa drag till stora jackpotten

Travcash egen Albin Kjellberg spelade in över miljonen på V86 så sent som för några veckor sedan. På V75 har han också en miljonvinst sedan tidigare i bagaget. Här kommer hans bästa idéer till V75 Romme med 100 miljoner jackpott, exklusivt för dig som får Travcash nyhetsbrev.

Spiken

4 Antognoni (56%), V75-5

Timo Nurmos fina fyraåring var mycket nära att kvala in till Kriteriet i fjol. Det blev en hedersam tredjeplats i kvalet och en finfin tid: 1.14,5 över 2640 meter. Han är kastrerad inför i år vilket man från stallet tycker hjälpt hästen. I årsdebuten vann han plattlätt och för mig är det uppenbart att han är kvar i för låg klass med det kunnandet han har. Han tål distansen, det såg vi i kriteriekvalet. Jorma löser resten.

Idén

2 Marre's Dreamboy (7%), V75-3

Den här fina valacken har nu två lopp i kroppen efter längre frånvaro och var väldigt fin senast. Han har räckt långt i Silverdivisionen förut, bland annat som tvåa bakom Hell Patrol. Med favoritbalansen barfota fram och jänkarvagn kommer han att bli giftig på söndag. Måste med på alla system!

Miljonrensarna

13 Målbo Urbin (2%), V75-2

Ska troligen gå barfota runtom för första gången i karriären, vilket känns riktigt intressant. Man har bytt foder på hästen, tillbaka till samma som han hade när han var två på V75 i december, och förväntar sig att han kommer vara bra i ordning.

15 Jack M.R (2%), V75-2

Kanske man tror var blek senast, som ”bara” sjua. Faktum är dock att han var rejält uppanmäld och startade i ”fel” klass. Tiden var suverän och nu är han tillbaka i ”rätt” klass och kommer absolut kunna blanda sig i segerstriden om han går en liknande tid som senast.

Missa inte ändringarna

13 Målbo Urbin (2%), V75-2

Första gången barfota runtom i karriären.

10 Månlykke A.M (31%), V75-4

Första gången Magnus Djuse i sulkyn. Första gången i Gunnar Melanders regi med annan kusk än Gunnar själv.

11 Exactement (3%), V76-6

Första gången barfota runtom i karriären.

 

Till våra V75-andelar!

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter

Fler aktuella travtips