Fredrik Persson om V75-omgången på hemmabanan Kalmar ”Miljondraget från springspår är ett måste på alla kuponger”


Magnus Blom

På lördag avgörs V75 på Kalmartravet och Magnus Blom på Travcash har checkat med hemmatränaren Fredrik Persson vad han tror om omgången. Vilka spikar har han hittat, vilket lopp har han helgarderat och vad har han hittat för miljondrag? 

– Jag befinner mig fortfarande på Kanarieöarna med familjen och har det lugnt och skönt i solen. Jag har därför hunnit plugga på ordentligt och hoppas jag har hitta några roliga idéer som kan hjälpa läsarna på vägen till sju rätt. Jag har två hästar till start och båda ska streckas, hälsar Fredrik, som satt ihop ett exklusivt system som säljs i 15 andelar.

V75-1: Spik. 3) Lucky Guy Boko har varit strålande på slutet för Joakim Lövgren. Han fick ett bra läge och den långa distansen passar bra. Den här uppgiften ror han i land.

V75-2: Sex streck. Lägsta klassen ser öppen ut och jag streckar halva fältet. 1) Hulk Marke hamnade illa till senast. Bättre spår nu och Örjan (Kihlström) kör igen. Kom ihåg att Mikael Selin alltid har sina hästar i bra slag på vinterhalvåret. 12) Rapid Pal kommer med tre raka segrar och har övertygat stort. Räknas tidigt trots sämsta läget. Att 7) Laban Lagö är klar favorit köper jag inte. Han uppträdde orkat på Åby då han rusade på i ledningen.

V75-3: Spik. 1) Heart of Steel har fått ett kanonläge och är pilsnabb ut och missar inte ledningen. Var väl sådär senast, men är klart bättre då han går i spets. Han bör få bestämma tempot och ska i så fall kunna hålla undan.

V75-4: Alla 15. Diamantstoet känns som vanligt hopplöst att lösa och jag helgarderar. 7) Backdraft imponerade vid segern på Åby. Hon får tipsnicken från springspår. 5) Narita har tagit tre segrar på fyra starter och har inlett strålande. Men hon är orutinerad och spår fem i volten kan bli problematiskt. Hemmahästen 6) Lilo Love blir mitt miljondrag i omgången. Hon spurtade strålande senast som trea och visade toppform. Oscar Ginman förstärker i sulkyn den här gången och från springspår är hon ett måste på alla kuponger.

V75-5: Sju streck. Ett öppet lopp. 1) Capriccio d´Amore gjorde bort sig senast med galopp, men hade två raka vinster dessförinnan. Håller Gustav (Johansson) upp innerspåret kan de spåra hela vägen. 2) Global Believer kommer från Håkan K Perssons formstall och ska tas på allvar från ett perfekt utgångsläge. 3) Extreme A.F. gör jämna och fina insatser och står på tur för en seger. Den kan komma här.

V75-6: Två streck. 2) Digital Summit har tagit två raka från Joakim Lövgren och fick ett perfekt läge bakom bilen. Klar förstahäst. Jag vill dock ha med min egen 6) Arvid S.H. som varit tvåa och etta på slutet och har tänt till sedan vi bytte huvudlag på honom. Han har gått med öppet eller halvstängt tidigare, men i de två sista loppen har han tävlat med trekvartsstängt huvudlag och då har han tagit i betydligt bättre. Han var även fin i veckans jobb.

V75-7: Tre streck. Ännu ett Diamantstoet-lopp, men nu med spårtrappa. Flemming Jensen gästar från Danmark med 12) Eenymeenyminemoedk och det är en märr som står perfekt inne i loppet. Hon kan runda alla trots läget. 4) Heroine Darling vann näst senast på ett fint sätt, men blev fast med krafter kvar senast. Bra läge och Ola Samuelssons hästar har haft toppform under en lång tid. Jag har med 1) Caramelle T.T. som fick ett perfekt läge och jag ser henne gärna i spets eller rygg ledaren. Hon agerade segt senast, men har svårt att ta i då hon går bakom hästar utan är bättre då hon är med i främre träffen. Skor runt om är dock ett minus.


Publicerad 12/1 2023 kl 15:00

Bästa spelbolagen med travodds

Mr Green

 • + Generöst välkomsterbjudande
 • + Höga fasta travodds
 • + Grymt mobilcasino
 • Inget poolspel
 • Har svensk spellicens
5.0
Mr Green

Expekt

 • + Grymma i mobilen
 • + Höga fasta travodds
 • + Snabba uttag
 • Inget poolspel
 • Har svensk spellicens
5.0
Expekt

Unibet

 • + Tillfällig superbonus!
 • + Grundare med stort travintresse
 • + Nyhet! Bidrar nu till Svensk Travsport
 • Inget poolspel
4.9
Unibet
Se alla spelbolag med travodds