Expekt skaffar ny licens – Ny bonus till ALLA spelare!

Till Expekt!

Reffen & Kjellberg spelar in över 600 000 kronor på V86 21/2!!

Till laget!
Avd
Hästar
1.
9 Isco Am
2.
3,5,8
3.
3,4,9
4.
3,5,6,7,8,11,12
5.
1,2,3,4,5,12
6.
1,2,8,12
Skribent: Gustav Grahn
Publicerad: 25/5 2023 kl 18:38

V65 Solvalla 26/5 (jackpot 2,5 miljoner!)

Hej på er Travcash-fantaster!

Vi inleder elitsloppshelgen på bästa vis med det klassiska lunchtravet under elitloppsfredagen. Dagens omgång kryddas med en jackpot på hela 2,5 miljoner kronor och här nedan delar jag mina tankar kring omgången.

Bästa spiken: 9 Isco Am (V65-1) är en oerhört kapabel häst som fortfarande är obesegrad genom karriären. I karriärens 5 vinster har man gång på gång vunnit överlägset. Är helt enkel för bra för sin nuvarande klass och mycket talar för att man kommer vara fortsatt obesegrad efter denna start. Stabil banker att inleda omgången!

Bästa draget: 2 R.K.Star (V65-6) är en rätt bra häst för klassen som är lite trög av sig, därav tror jag distansen idag (3140m) inte är någon nackdel utan en fördel. Helt klart intressant med första barfota runt om och skulle körande Björn Goop hitta till spets så skulle den absolut kunna bli svårfångad för de på tillägg. Hur som helst är man garanterad en fin resa i den främre träffen och till 7% är den given på lappen.

Bästa skrällen: 4 Isabelle Cash (V65-3) har det alltid varit gott snack om genom karriären och stoet efter Ready Cash har visat väldigt höga toppar men samtidigt varit väldigt ojämn av sig. Förra säsongen var ingen höjdare och stoet måste helt klart steppa upp till denna säsong. Kapacitetsmässigt tror jag absolut hon kan mäta sig med storfavoriten 3 Celiaz, men hon måste givetvis fungera. Summa summarum är hon i grund och botten en kulltopp som bör ha betydligt mer pengar på sig, givet speldrag till 2%!

Lycka till på liret!

//Grakka

Spela skrällen till fasta odds!

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter

Fler aktuella travtips