Expekt skaffar ny licens – Ny bonus till ALLA spelare!

Till Expekt!

Reffen & Kjellberg spelar in över 600 000 kronor på V86 21/2!!

Till laget!
Avd
Hästar
V65-1
6 True Blue – Stäng!
V65-2
5 Ottens Korall – Öppna!
V65-3
9 Oliver De Bos – Öppna!
V65-4
4 Ten O'Clock – Öppna!
V65-5
11 A Perfect Face – Öppna!
V65-6
2 Pharagraf – Öppna!
Referenten
Skribent: Referenten
Publicerad: 30/11 2023 kl 18:10

V65 Jägersro 1/12

Hej på er Travcash-fantaster!

Vi beger oss mot Sveriges sydligaste travbana denna fredagslunch för att avnjuta V65-tävlingar som pryds med skor på hovarna. Barfotaförbudet träder nämligen i kraft och många balansförändringar blir att ta hänsyn till. Här kommer rubrikhästarna!

🎇

Bästa spiken: 6 True Blue (V65-1) möter ett överkomligt motstånd och kan vinna det här racet på olika vis, om nu inte skorna på hovarna sätter ner kapaciteten å det grövsta. Gustav Johansson är en stabil kusk som brukar ta vara på sina straffsparkar. Ett sunt singelstreck att inleda omgången med.

🔥

Bästa draget: 2 Pharagraf (V65-6) blir säkerligen lite bortglömd nu med dubbla misslyckanden i resultatraden och då skall vi inte vara sena med att nyttja detta. Formen är nämligen fortsatt fin och här bör valacken sitta i ledningen, vilket alltid är gynnsamt på Jägersro, relativt omgående via sin välutvecklade startsnabbhet. Markus Waldmüller brukar vara en friskus i sulkyn, som förhoppningsvis kör så länge som lampan lyser nu. Håll igång!

🚀

Bästa skrällen: 4 Ten O'Clock (V65-4) öppnade fint till ledningen i sin senaste start och hängde därefter på bakom en kapabel vinnare till en glädjande andraplats på nytt rekord. Den här fyraåriga damen verkar ha hittat rätt hemma hos Stephanie J Werder och nu kan det vara dags för första segern i nya regin. Victor Rosleff förstärker i jollen och tar här sikte mot att greppa tag om taktpinnen och sen hålla fast vid den hela vägen in i mål, får vi hoppas. 2% på strecken är kalas!

Helgens andelar är öppnade – Till laget!

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter

Fler aktuella travtips