Expekt skaffar ny licens – Ny bonus till ALLA spelare!

Till Expekt!

Reffen & Kjellberg spelar in över 600 000 kronor på V86 21/2!!

Till laget!
Avd
Hästar
V65-1
9 Godfather – Öppna upp!
V65-2
12 Zinnia – Öppna upp!
V65-3
2 Ellen Diablo – Stäng!
V65-4
2 Attitude Superb – Öppna upp!
V65-5
7 Parfait A.F – Öppna upp!
V65-6
10 Izor Sisu – Öppna upp!
Referenten
Skribent: Referenten
Publicerad: 9/11 2023 kl 23:57

V65 Halmstad 10/11

Hej på er Travcash-fantaster!

Fredagens lunch serveras på vår svenska västkust då Halmstadtravet dukat bordet med trivsamma V65-tävlingar. Hemmatränare Johan Untersteiner är som brukligt i fokus. Dags för analys!

🎇

Bästa spiken: 2 Ellen Diablo (V65-3) ställs mot äldre konkurrenter, men det skall spela mindre roll då motståndet är relativt tafatt i ärlighetens namn. Här sitter hemmaekipaget i ledningen på ett par steg och därefter skulle det förvåna om någon motståndare väljer att trycka upp tempot utvändigt om och offra sin uppsittning. Nej, detta landar i en promenad i parken. Spik!

🔥

Bästa draget: 7 Parfait A.F. (V65-5) tordes ha en jättemöjlighet att få besöka vinnarcirkeln, nu när värsta konkurrenten (Maltese Magic) handikappas av ett bakspår. Erik Martinssons stoet besitter nämligen en väldigt hög högstanivå för det här sammanhanget och förhoppningsvis kan pricksäkre Gustav Johansson, som nu får chansen i jollen, plocka fram sexåringens yttersta. Kan vinna detta lopp på olika vis och går att använda som ett singelstreck på den mindre lappen.

🚀

Bästa skrällen: 10 Izor Sisu (V65-6) skall till att debutera för hemmatränare Hanna Lähdekorpi och då gör vi bäst i att passa ekipaget. Den femåriga valacken har nämligen en tung slutrunda i arsenalen sen gammalt och här ser det ut att bli bra tempo på vägen, vilket gynnar hästen kraftigt. Kan brotta ner samtliga över upploppet till 5% på strecken.

Till vår Patreon!

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter

Fler aktuella travtips