Expekt skaffar ny licens – Ny bonus till ALLA spelare!

Till Expekt!

Reffen & Kjellberg spelar in över 600 000 kronor på V86 21/2!!

Till laget!
Avd
Hästar
1
4,6,7,9,12
2
2,4,5,6,11
3
2,5
4
2,4,7,8,10,11
5
4 Kit Crown
6
4,6,7,8,10
Publicerad: 17/3 2023 kl 08:28

V64 Romme 17/3

Hej på er kära vänner!

Rommetravet har fått äran att avsluta denna arbetsvecka med en mycket trevlig omgång som vi ser fram emot.

Nedan kan ni läsa om kvällens rubrikhästar:

Givetvis finns även möjligheten att stå bakom oss i jakten på sex rätt denna kväll. Andelarna är öppnade och finns tillgängliga i alla prisklasser, för alla smaker. Se till att ta dig in i laget via knappen nedan och rygga din favorit.

Se preliminära system i laget!

 Bästa spiken: 4 Kit Crown (V64-5) Har gjort precis allt rätt sedan han kom till Tjomsland och tagit fem raka segrar. Väldigt trevlig och pampig häst som både är snabb i benen och har en bra stryka att tillgå. Kvick bakom bilen och vart lottad till ett perfekt spår 4 bakom bilen varifrån han inte missar ledningen. Väl i spets så förlorar han inte över den korta distansen så det är bara att hamra in spiken!

Fasta odds till loppen:
UnibetExpektNordicbetMr GreenBet365

 Bästa draget: 4 Fortune Mearas (V64-6) Har startat på i tuffa lopp hela vintern och stod för en rätt positiv insats senast från ett omöjligt läge i gulddivisionen där Four Guys Dream vann. Bra läge nu då man är snabb ut bakom bilen och klar spetsfavorit i loppet. Har skaffat sig en bra hårdhet och möter betydligt blötare konkurrenter nu så hela vägen från spets Jimmy H är mitt kommando!

 Bästa skrällen: 2 Pyckolina (V64-3) Tror jag kan leda väldigt länge från första volten över kort distans, enbart två hästar som startar på främre volten och generellt tycker jag det är väldigt svårt att ta in tillägg över kort distans. Möter hingstar och valacker men det här är en rätt hård dam som tjänat över 800 000 och var positiv trea senast på V75. Kör bara kör Jonsson!

Lycka till på liret!

Mvh, Oliver

Till kvällens andelar!

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter

Fler aktuella travtips