• fredag
 • 26/5

V64 Kalmar/Hagmyren 26-5


Oliver Pihlström

Hej på er kära Travcash vänner!

Klassisk V64 under Elitloppshelgen när Kalmar och Hagmyren delar på underhållningen! Sista anhalten innan det drar igång på riktigt på Solvalla så här gäller det att bygga en rejäl kassa!

Givetvis finns även möjligheten att stå bakom oss i jakten på sex rätt denna kväll. Andelarna är öppnade och finns tillgängliga i alla prisklasser, för alla smaker. Se till att ta dig in i laget via knappen nedan och rygga din favorit.

Se preliminära system i laget!

V64-1 2140m Auto

Bästa hästarna har sämsta spåren!

Första avdelningen är rätt öppen och favorit blir nog 7 IL Forte som öppnar otroligt fort och bör ha bra chans att nå spets trots spår lite långt ut på vingen. Har öppnat i 06 tempo tidigare och skulle han få en sån skjuts i starten kan väldigt få stå emot. Väl i ledningen är han dokumenterat bra och ska rankas som förstahäst. Motbud saknas dock inte, 11 Al Pacino är en riktig hårding som är härdad i tuffa gäng men har tyvärr galopperat bort alldeles för mycket pengar. Skulle han fungera så tror jag han kan springa en hög 12 tid och det räcker givetvis här. 9 Italy Mearas har gjort det bra i både monte och sulky denna säsong och vet hur man sätter nosen först, aktuell. Öppen inledning!

Rankingen: 7-11-9-3-4-5-10-8-1-12-2-6

V64-2 1640m Auto

Mack Clowns minne – kvällens höjdpunkt!

Fint lopp med ett gäng topphästar, tyvärr bara sju anmälda vilket gör att det inte blir så öppet som det hade kunnat vara.

Favorit är 7 Mellby Jinx och det tycker jag är korrekt, har sett otroligt bra ut hela säsongen och radat upp topprestationer utom senast då jag tycker han var rätt mycket sämre. Fick ett bra lopp men kunde inte ta någonting när Wäjersten väl skickade iväg. Frågetecken för formen gör att jag kommer gardera.

Värst emot är är helt klart 5 Jaguar Dream som jag tycker såg lysande ut i ett 1140m lopp senast som även var årsdebut. Anmäld till högsta klassen på V75 till helgen egentligen men kom inte med, räkna med att formen är i zenit här och kan bli svårstoppad från ledningen.

2 Sorbet är ju en gammal topphäst som sprungit in dryga 9 miljoner kronor, gjorde comeback senast efter lång frånvaro och såg fin ut men frågan är om inte bäst före datum gått ut här…

Rankingen: 7-5-2-1-4-6-3

V64-3 2140m Volt

Öppet värre – gardera brett!

Galet öppet och rätt lågklass på den tredje avdelningen och här går det att tjäna pengar med att plocka skrällarna. Knapp förstahäst blir nog ändå 5 Sebbe Forever som visat en hel del kunnande, återkom senast efter nästan ett års uppehåll och gick bra efter galopp. Bör ha gått framåt med loppet och tippas i ett som sagt öppet lopp. 10 Lasse Gowan står bra inne på pengarna och såg bra ut i den förra starten. 4 Mahara Nice kommer också med bra form efter en fin tredjeplats senast och har ett riktigt bra smygläge den här starten.

Rankingen: 5-10-4-1-8-11-9-15-7-13-14-3-2-12-6

V64-4 2140m Auto

Felfritt vinner Örjan!

Jag tror Örjan Kihlström och Jan-Olov Persson har toppchans med 3 Järvsökalla, dock tävlar hon mot sig själv och det är även hög chans att hon gör bort sig direkt. Har galopperat i nästan 50% av sina starter och kommer med fyra raka galopper i raden. Riktigt, riktigt bra för klassen och får rankas först i ledet på sin kapacitet. 2 Månrappa Am galopperar också en hel del men visat att hon tål både jobb och olika upplägg i loppen. Vann med galopp för tre starter sedan och tog även en seger starten efter så formen är bra men likt förstahästen också osäker. Blir bred gardering även i avdelning 2!

Rankingen: 3-2-6-12-5-7-10-9-1-11-8-4

Tips! Gå med i Travcash Facebook-grupp och snacka trav med närmare 23 000 andra. Den hittar du här!

V64-5 2140m Auto

Fredrik Perssons hårding spikas!

8 Deborah S.H är en riktig hårding som visserligen gör årsdebut men tycker det är en väldigt lämplig sådan. Tjänat mest pengar i fältet och har därför det sämsta utgångsläget. Är ute mot kultoppen hela tiden och möter enklare motstånd ikväll än på väldigt länge. En andraplats i Drottningen ifjol och var favorit i StoChampionatet ifjol och detta ska han bara vinna oavsett position. Hamra in spiken!

V64-6 2140m Auto

Redens kanon i årsdebut!

Daniel Redéns 6 Cabaret Artist har inte startat sedan hon vann Sweden International Yearling Sales Auktionslopp på ett otroligt fint sätt under fjolåret. Nu är det årsdebut och formen är säkerligen inte på topp men vi har sett att Redens hästar ser allt bättre ut i sina årsdebuter nu och det är klart att man har en toppchans här men då vi har en bättre spik spelmässigt sätt i den tidigare avdelningen så väljer jag att plocka med ytterligare två hästar och hoppas att favoriten inte är på topp.  8 Vincent Cheri har sett riktigt fin ut efter regibytet till Anna Näslund. Ruggig när han vann för tre starter sedan och även bra för två starter sedan som tvåa. Galopp senast men formen verkar vara i zenit och detta är omgångens bästa skräll! 1 Just More Fun är min tredjehäst, startsnabb och obesegrad från ledningen. Varit bra på V75 tidigare och nu rycker man skorna och sätter på bike.. All in från Lars Wikström och given på kupongen!

Rankingen: 8-6-1-10-11-5-9-12-7-3-4-2

⚓ Omgångens bästa spik: 8 Deborah S.H (V64-5)

🎇 Omgångens roligaste skräll: 8 Vincent Cheri (V64-6)

Lycka till på liret!

Mvh, Olvier

 

Till kvällens andelar!

Publicerad 25/5 2023 kl 10:31

Bästa spelbolagen med travodds

Mr Green

 • + Generöst välkomsterbjudande
 • + Höga fasta travodds
 • + Grymt mobilcasino
 • Inget poolspel
 • Har svensk spellicens
5.0
Mr Green

Expekt

 • + Grymma i mobilen
 • + Höga fasta travodds
 • + Snabba uttag
 • Inget poolspel
 • Har svensk spellicens
5.0
Expekt

Unibet

 • + Tillfällig superbonus!
 • + Grundare med stort travintresse
 • + Nyhet! Bidrar nu till Svensk Travsport
 • Inget poolspel
4.9
Unibet
Se alla spelbolag med travodds