Testa livet som hästägare – haka på vår andelshäst! Läs mer här!

Till Expekt!

V75 från Jägersro på lördag – se våra populära andelar här!

Till laget!
Avd
Hästar
V64-1
2,3,6,7
V64-2
1,2,3,6,7,8,9
V64-3
3 Blackhawk Face
V64-4
1,3,5,7,9,10
V64-5
1,2,3,7,9
V64-6
1,4,5,8,9,10
Referenten
Skribent: Referenten
Publicerad: 2/4 2024 kl 00:12

V64 Jägersro 2/4

Tjenare allesammans!

Påsken har nu gått i mål, vilket innebär att vi får återse det kära V64-spelet redan i afton via Jägersrotravets arrangerande. Här väntar en omgång som dessvärre saknar fulla fält, men den sportsliga kvalitén är åtminstone god för att vara vardagskväll. Bäst att köra igång analysen!

Givetvis finns även möjligheten att stå bakom oss i jakten på sex rätt denna kväll. Andelarna är öppnade och finns tillgängliga i alla prisklasser, för alla smaker. Se till att ta dig in i laget via knappen nedan och rygga din favorit.

Se preliminära system i laget!

V64-1

Spets gångbart i Skåne.

2 Stenson har fått sig en genomkörare innanför västen inför detta och borde rimligtvis vara redo att leverera en stark prestation. Thomas Uhrberg är en startsnabb körsven som här har med sig sin uppsittning på tåget och visst bör ekipaget vara intresserade av att pröva i ledningen. Förstavalet. 3 Laredo Boko återkommer efter en sejour i Frankrike, vilket absolut kan ha byggt upp hingstens hårdhet ytterligare, och Robert Bergh brukar ha för vana att vara offensiv. 6 Under Armour tävlar med jänkarvagn och barfota runt om direkt i comebacken och gynnas kraftigt av eventuell körning.

Rank: 2-3-6-7-8-1-5-4

V64-2

Skrällförhoppning i amatörloppet.

3 Cooper T.M. höll farten på fullt godkänt vis efter en jobbig löpning i sitt senaste framträdande, där valacken fortsätter påvisa goda takter i sin nya regi. Nu sitter ”farsan” Håkan B Johansson upp bakom sonens springare i hopp om tidig ledning och därefter ett odramatiskt slut. Kan gå vägen, men samtidigt brukar det köras friskt i denna typ av race. 7 Handsome Diamond kan exempelvis också öppna vasst och Johnni Olsen har näppeligen åkt över sundet med sin segervana häst för att sitta fast. 6 Dream Alliance är ett av flera långskott i loppet att krydda kupongen med. Barfota runt om nu!

Rank: 3-7-6-2-8-9-1-10-11-5-4

V64-3

En eller många.

3 Blackhawk Face var ute och boxades med V75-konkurrens i sin senaste start på fullt godkänt vis, vilket absolut kan ha flyttat fram den redan goda kapaciteten ytterligare. Den här gången ställs valacken emot ett betydligt lämpligare gäng på hemmaplan, där hästen mycket väl kan runda det lilla fältet till seger även med en förmodad tappstart, för så bra skall Adrian Kolgjinis springare vara på en bra dag. Distansen är dessutom ett ytterligare plus i kanten. Vinner utan större galopp på vägen. 7 Azzurro köpte undertecknad inte alls som storfavorit sist och frågan är nu om barfota runt om kan ändra den personliga inställningen till hingsten. Ett garderingsstreck bland flera.

Rank: 3-7-1-4-5-2-6-8

V64-4

Fälla storfavorit i lärlingslopp? Javisst!

1 Gustav Simoni var duktig tvåa på barfotabalansen i sitt senaste framträdandet och visst är hästen en av de bättre kaapcitetsmässigt i fältet. Här lottades valacken dock till ett innerspår bakom bilen, vilket kan landa i såväl himmel som helvete, då hästen kan öppna… Men det är han inte heller ensam om. Vild körning kan komma att bli en faktor över korta häcken och då garderar vi kvitt då 62% dessutom är i överkant. 3 Random Tile bör rimligtvis vara rejält förbättrad nu med barfotabalans. 9 Faetter Filur har sett fin ut i jänkarvagnen i sin nya regi.

Rank: 1-3-9-7-5-10-6-2-11-4-8

Tips! Gå med i Travcash Facebook-grupp och snacka trav med över 25 000 fantaster.     

Till Facebook-gruppen!

V64-5

Öppet värre.

3 Devs Donator får den knappa förstarösten med läge för ledning och barfota runt om anmält, vilket vi inte fått något kvitto på beträffande effekten ännu. En ”walk in the park” är dock inte att räkna med då exempelvis 7 Esperanza S.S.G. också laddas iväg, med all säkerhet, i jakten på välförtjänt seger. 9 Only Angelica O.C. kliver som brukligt in i handlingen på sista bortre långsidan om tempot varit väl uppdrivet.

Rank: 3-9-1-7-2-6-8-10-5

V64-6

Spetsstrid väntas.

1 Aramis Face och 4 Herbie Peak är två startsnabba rackare som bägge kommer vara intresserade av taktpinnen omgående och tillhörande körsvenner är givetvis medvetna om vikten av att vinna denna batalj. Efter spårlottningen får vi hålla den förstnämnde som favorit till ledningen, men samtidigt skall den sistnämnde tävla utan skor på hovarna. Bägge bär streckas. 10 Holdfast Am kan vara en bedövare om körningen blir allt för utdragen. Fint intryck som fastlåst i comebacken nyligen.

Rank: 4-1-10-9-5-8-7-3-6-2-11

Gå med oss som VIP-medlem via Patreon och få en Travcash T-shirt som tack för ditt support. Läs mer här!

⚓ Omgångens bästa spik: Blackhawk Face (57%) (V64-3)

🎇 Omgångens roligaste skräll: Random Tile (6%) (V64-4)

Form i laget – Veckans andelar är öppnade!

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter

Fler aktuella travtips