Testa livet som hästägare – haka på vår andelshäst! Läs mer här!

Till Expekt!

V75 från Jägersro på lördag – se våra populära andelar här!

Till laget!
Avd
Hästar
V64-1
1,3,4,5,6,7,8
V64-2
3,4,5,6,10
V64-3
3,8,9,11
V64-4
9 Cascabella
V64-5
2,4,5,7,9,10
V64-6
1,3,6,7,8,11
Referenten
Skribent: Referenten
Publicerad: 13/3 2023 kl 22:57

V64 Jägersro 14/3

Hej på er Travcash-fantaster!

Jägersrotravet bjuder in till kvällstävlingar den här tisdagen och redan i den inledande V64-avdelningen får man valuta för entrépengen då häftiga Tetrick Wania skall till att göra comeback efter ett längre uppehåll. Motstånd saknas dock inte då ubertalangen skall till att möta betydligt mer erfarna konkurrenter och frågan är verkligen hur offensiv tränare Conrad Lugauer kan tänkas vara direkt i regidebuten. Vi får väl se om ekipaget tar plats i analysen nedan eller ej… Nu kör vi!

Givetvis finns även möjligheten att stå bakom oss i jakten på sex rätt denna kväll. Andelarna är öppnade och finns tillgängliga i alla prisklasser, för alla smaker. Se till att ta dig in i laget via knappen nedan och rygga din favorit.

Se preliminära system i laget!

Bästa spiken: 9 Cascabella (V64-4) imponerade vid segern i sitt senaste framträdande då en tuff konkurrent för klassen brottades ner över upploppet från utvändig position och nu väntar en liknande uppgift, fast motståndet är enklare. Stoet kommer knappast vara sämre den här gången och dessutom rycker nu Johan Untersteiner samtliga skor på sin springare, vilket får betraktas som ytterligare ett plus i kanten. Troligtvis blir det bra tryck framme i täten och då kliver vårt singelstreck in i matchen på sista bortre långsidan, när väl övriga kört färdigt. Kalasbra till 17% (tredjehandsfavorit) på strecken!

Fasta odds till loppen:
Unibet, Expekt, Nordicbet, Mr Green, Bet365

Bästa draget: 4 Son Of Sizzling (V64-5) kommer här till Sverige för att årsdebutera och då kan man tänka sig att Jan Dahlgård känt i vinterträningen att hästen är redo att prestera omgående. Ser vi till uppgiften som sådan så är den direkt passande för sjuåringen, då valacken inte har någonting emot den längre distansen och motståndet skall inte heller ge skrämselhicka då tuffare konkurrenter har besegrats tidigare genom karriären. Stämmer det till här med ryggarna kommer den starka avslutningen bita fint. Given på kupongen!

Bästa skrällen: 3 Rock The Sock (V64-3) är en madame som undertecknad hållit ett öga på efter segern i höstas och det som går att säga kring hästen är att fartresurserna duger mycket väl i klassen, men vanligtvis får sexåringen otacksamma löpningsförlopp. Micael Andersson brukar nämligen, generellt sett, vara väl offensiv i sina styrningar och då brukar krafterna tendera att tryta i god tid innan mållinjen. Nu selas skrällobjektet ut i en lämplig omgivning och med det optimala utgångsläget får vi hoppas att stoet får kuta på just innerspåret, för då finns absolut chansen till ett besök i vinnarcirkeln om det löser sig med luckan i tid. Till 5% skall absolut ekipaget streckas!

Form i laget – Till samtliga andelar!

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter

Fler aktuella travtips