Expekt skaffar ny licens – Ny bonus till ALLA spelare!

Till Expekt!

Reffen & Kjellberg spelar in över 600 000 kronor på V86 21/2!!

Till laget!
Avd
Hästar
V64-1
8 Hagrid
V64-2
Samtliga tolv startande
V64-3
Samtliga sju startande
V64-4
4,5,6,7,8,9
V64-5
5 Express Cash
V64-6
1,2,3,4,6,8,9,11,12,13
Referenten
Skribent: Referenten
Publicerad: 7/11 2023 kl 00:58

V64 Gävle 7/11

Tjenare allesammans!

168 rader (en sjunderankad höjer helheten) rankades gårdagens V64-omgång in på, vilket får anses som klart godkänt med tanke på att utdelningen landade snuddande nära 130 000 kronor. Bägge rubrikhästarna vann dessutom och det är just den höga nivån som skall bibehållas hela veckan lång.

Gävletravet bjuder in till kvällens tävlingar och här väntar sannerligen en klurig historia att bena ut, med lärlingar i fokus, där chansen/risken är överhängande beträffande hög utdelning på nytt. Dags att ge oss ut på sedvanlig skrälljakt i analysen!

Givetvis finns även möjligheten att stå bakom oss i jakten på sex rätt denna kväll. Andelarna är öppnade och finns tillgängliga i alla prisklasser, för alla smaker. Se till att ta dig in i laget via knappen nedan och rygga din favorit.

Se preliminära system i laget!

V64-1

Vi går ut STENHÅRT!

8 Hagrid hade givetvis hoppats på ett trivsammare utgångsläge, men med två strukna ekipage ökar förhoppningarna markant beträffande Viktor Malmrots förmåga att servera hans uppsittning en vettig resa. Öystein Tjomslands fyraåring var ett riktigt ”skrik” inför framträdandet på V75 i sin senaste start, men galopperade då redan innan bilen släppte fältet och nu är valacken säkerligen revanschsugen. Formen är garanterat oförändrat fin och i det här sällskapet bör segerchansen vara god från samtliga positioner. Spik som andrahandsfavorit (20%) i skrivande stund!

Rank: 8-3-4-9-6-5-12-1-7-10

V64-2

Fullständigt vidöppet.

7 Courage blir säkerligen mycket streckad med dubbla segrar i bagaget, men motståndet har varit klart bristfälligt och nu blir det tuffare från ett spår väl långt ut på vingen. Dessutom är det anmält med skor runt om. 3 Yazmine får ses som knapp tipsetta i ett scenario där Zeb Jonasson vinner spetsstriden med Erik Lindegrens kuse. 4 Ess Mahatma kan absolut vakna till liv i lämplig omgivning och Linus Lönn är en skicklig körsven. Måla på!

Rank: 3-4-6-8-2-7-10-5-11-1-12-9

V64-3

Helgardering nära till hands.

2 Winner's Game har inlett karriären relativt lovande och kommer säkerligen dyka upp i segerstriden på nytt. Här väntar dock debut bakom startbilsvingen och då är frågan hur treåringen tar sig vägen initialt. Vi får hålla utkik efter Petter Lundberg i bilprovsstarterna inför tävlingarnas början. 6 Cherokee Face såg fin ut vid segern nyligen och Daniel Wäjersten är ständigt aktuell. 3 From The Hip besitter fina fartresurser och skall icke nonchaleras.

Rank: 2-6-3-7-1-5-4

Läs mer om Travcash nya andelshäst och köp din andel här!

V64-4

Svårlöst kallblodslopp.

9 Guldhagens Oscar kommer till start med raka segrar, men här måste vi notera att samtliga tagits från ledningen… Vilket näppeligen är en trolig position den här gången. Nej, istället är det bakspår och korta häcken att förhålla sig till och då är garderingen självskriven. 5 Langlands Viking har nu en genomkörare innanför västen i sin nya regi och Henrik Svensson brukar inte vara sen med att sätta dit sina chanser. Ett helgjutet ekipage på kupongen. 7 Guldengutten Stöen debuterar nu för Jörgen Westholm. Spännande att skåda efter ett längre uppehåll.

Rank: 5-9-4-7-6-8-3-1-2

Tips! Gå med i Travcash Facebook-grupp och snacka trav med närmare 24 000 fantaster.     

Till Facebook-gruppen!

V64-5

Toppchans i regidebuten.

5 Express Cash var mycket duktig som knappt slagen i sin senaste start och därefter har den talangfulla treåringen bytt miljö och återfinns numera i ambitiöse Andreas Lövdals träning. En spännande förändring som absolut kan komma att slå väl ut och då bör inte detta ens bli spännande direkt i regidebuten. Valacken kan nämligen öppna fint bakom bilen, där undertecknad förutsätter att ekipaget är bestämda i sin jakt på ledningen och då är loppet över. Distansen skall inte vålla något problem, då tempot säkerligen är moderat stora delar av racet. Spik!

Rank: 5-9-4-6-7-4-3-8-10-1

V64-6

Lurigt voltstartlopp avrundar tillställningen.

9 Kentucky Derby är en tuff rackare som ser riktigt formstark ut för dagen. Femåringen har varit ute i tuffa gäng mest varenda gång och går nu ner i klass, i samma veva som stoet säkerligen är extra taggat efter att ha gått i mål med sparade krafter i sitt senaste framträdande. Given tipsetta. 2 Solkattens Olivia tog en snygg spetsseger i sin senaste start och nu svingar sig Magnus A Djuse upp i jollen för att reprisera det hela. Kan gå. 11 On The Top Tooma besitter absolut kapacitet till att skrälla, men skor på hovarna i skrivande stund var ingen rolig anmälan. Vi får hoppas den ändrar på sig innan avgång!

Rank: 9-2-11-12-3-1-8-6-4-13-10-7-5

Gå med oss som VIP-medlem via Patreon och få en Travcash T-shirt som tack för ditt support. Läs mer här!

⚓ Omgångens bästa spik: Express Cash (48%) (V64-5)

🎇 Omgångens roligaste skräll: Ess Mahatma (8%) (V64-2)

Till andelarna!

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter

Fler aktuella travtips