leovegas

LeoVegas skaffar ny licens – Ny bonus till ALLA spelare!

Till LeoVegas!

V75 från Solvalla till helgen! Potentiellt miljonregn!

Till laget!
Avd
Hästar
V64-1
Samtliga tio startande
V64-2
Samtliga nio startande
V64-3
1 Rum N'Cola
V64-4
Samtliga elva startande
V64-5
8 Nordby Elde
V64-6
1,5,7,8,9
Referenten
Skribent: Referenten
Publicerad: 21/11 2023 kl 00:26

V64 Gävle 21/11

Tjenare allesammans!

Gävletravet bjuder in till kvällens V64-tävlingar och då ställer sig formstarka hemmatränare såsom Fredrik Wallin, Oskar Kylin Blom och Olle Alsén i rampljuset med fina segermöjligheter. Ett konstaterande att ta med sig i analysen. Nu åker vi!

Givetvis finns även möjligheten att stå bakom oss i jakten på sex rätt denna kväll. Andelarna är öppnade och finns tillgängliga i alla prisklasser, för alla smaker. Se till att ta dig in i laget via knappen nedan och rygga din favorit.

Se preliminära system i laget!

V64-1

Intressant tipsetta.

6 Asap Annie såg formstark ut i intrycket som tvåa i sitt senaste framträdande och hemmahästen står nu verkligen på tur för seger. Här sitter chefen, Oskar Kylin Blom, själv upp i jollen och trycker säkerligen av sin startsnabba uppsittning omgående. Lyckas ekipaget sno åt sig ledningen är väldigt mycket vunnet. 2 Global Eye Candy kan också öppna vasst, men det här stoet brukar köras i ryggar med jämna mellanrum och kanske kan Rikard N Skoglund vara nöjd med en bra rygg. 7 Global Energy är ett intressant skrällbud med ny kusk i form av stabile Tomas Pettersson.

Rank: 6-1-7-3-2-4-9-10-8-5

V64-2

Väl klar streckfavorit.

1 Dior Lily streckas upp mot 50% i skrivande stund och det känns klart överdrivet. Visst, stoet är van tuff konkurrens, men det är även flertalet av motståndarna och Fredrik Wallins springare vinner inte heller på beställning om vi säger så. Spetsstriden är dessutom oviss, så här måste vi allt gardera. 6 M.T.Ravishing har hittat höstformen och kommer säkerligen avsluta loppet starkt på nytt med passande ryggresa. 2 Vilja T.Y.C. skall nu köras av Magnus A Djuse. Klart noterbart.

Rank: 6-1-2-9-7-3-5-4-8

V64-3

Bästa hästen med innerspår efter paus.

1 Rum N'Cola selas ut i en passande omgivning direkt i comebacken och skall ses med goda segermöjligheter på en bra dag. Här behöver vi dock klarhet via sista snacket med tränaren och i värmning inpå start för att känna oss trygga med att singelstrecka och framförallt nu när valacken lottades till bricka ett, vilket kan vålla vissa trafikproblem. Spekulativt i skrivande stund. Vid gardering skall den tuffa duon 3 Feel The Benefit och 9 Underbarosåfin med på kupongen omgående.

Rank: 1-3-9-7-5-6-8-10-4

Läs mer om Travcash nya andelshäst och köp din andel här!

V64-4

Vidöppet stayerlopp.

3 En Garde landar som knapp, knapp, streckfavorit då det finns goda möjligheter för Rikard N Skoglund att köra sin uppsittning till ledningen. Något fuskade med tempot är dock föga troligt då det finns gott om distansgynnade tuffingar i fältet, som blott har en fart, vilket även är ett faktum som öppnar upp loppet. 8 Starstrucked såg fin ut som fastlåst i sin senaste start och 10 Icone de L'Etre kommer absolut köras offensivt nu när tränare Fredrik Wallin kör själv (på samma bestämda vis som med Sayonara). Måla på!

Rank: 3-8-10-2-9-1-6-12-5-7-11

Tips! Gå med i Travcash Facebook-grupp och snacka trav med närmare 25 000 fantaster.     

Till Facebook-gruppen!

V64-5

Sunt spikförslag, trots spårlottningen.

8 Nordby Elde fortsätter att påvisa toppform och Olle Alsén fortsätter att skörda framgångar. Här laddar hemmatränaren framåt i jänkarvagnen och mycket talar för tidig ledning. Väl där skall ekipaget i medvind ha toppchans att nå hela vägen till vinnarcirkeln. 11 Månremus är vass på kortspeed och nu sitter Magnus A Djuse upp i jollen. Tidig vid gardering.

Rank: 8-11-6-5-9-2-3-4-1-10-7

V64-6

En ny tipsetta från eländigt spår bakom bilen.

8 Zätamustangen är riktigt effektiv den första biten och nu laddas hästen för tredje raka spetssegern. Invändigt om finns ett par konkurrenter som också kan öppna bra, men är samtidigt Mats E Djuse tillräckligt bestämd kan mycket väl Plan A gå i lås. Förstavalet. 5 Delon Grif såg fin ut som fastlås nyligen och närmar sig nu sin första seger i sin nya regi med stormsteg. Kan inte öppna lika bra som tipsettan, men är tuff nog att segerstrida från de flesta positionerna. 1 Airborn Magic har fina fartresurser och kan få loppet här i rygg på ledaren. Skrällfundering.

Rank: 8-5-9-1-7-3-2-10-11-4-6-12

Gå med oss som VIP-medlem via Patreon och få en Travcash T-shirt som tack för ditt support. Läs mer här!

⚓ Omgångens bästa spik: Nordby Elde (66%) (V64-5)

🎇 Omgångens roligaste skräll: M.T.Ravishing (5%) (V64-2)

Form i laget – Till andelarna!

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter