V64 Färjestad 6/3


Referenten
Referenten

Hej på er Travcash-fantaster!

Värmländska Färjestadtravet bjuder in till V64-tävlingar denna veckostart, som så många gånger förr, och visst kittlar mixen av såväl öppna kallblods- som varmblodavdelningar. I listorna finner vi, bland annat, hedersknyffeln Golden Guard som nu skall till att debutera i ny regi och givetvis blir det spännande att se hur skickliga Sofia Aronsson satt sin prägel på hingsten. Dessutom är detta självaste undertecknads bemärkelsedag och då står tre fullträffar bland rubrikhästarna och sex rätt på liret högst upp på önskelistan. Nu åker vi!

Givetvis finns även möjligheten att stå bakom oss i jakten på sex rätt denna kväll. Andelarna är öppnade och finns tillgängliga i alla prisklasser, för alla smaker. Se till att ta dig in i laget via knappen nedan och rygga din favorit.

Se preliminära system i laget!

Bästa spiken: 7 Bold Request (V64-6) slocknade förvisso rejält i sitt senaste framträdande, men det var å andra sidan i en årsdebut och även om det kanske låter dumt så var troligtvis en sådan genomkörare precis vad hästen behövde. Med loppet innanför västen kommer nu nämligen den högklassiga femåringen vara rejält framflyttad, i samma veva som vi sätter ett gigantiskt plus för barfotakörningen när det gäller Maria Törnkvist hingst, och då upplever undertecknad att det blott är markförlust emot. Den stora förhandsfavoriten Benita Winner (51% på strecken) har sprungit på sig snabba pengar och är inte i närheten av singelstreckets grundkapacitet. Valet är enkelt! Banka in spiken till 12% på liret!

Fasta odds till loppen:
Unibet, Expekt, Nordicbet, Mr Green, Bet365

Bästa draget: 1 Golden Guard (V64-5) är en personlig favorit som kommer blir jätteintressant att följa under säsongen i sin nya regi och visst kan miljöombytet höja hingsten ytterligare en nivå. Ägare Torbjörn Adolfsson vill säkerligen se en god prestation omgående av sin ögonsten och visst bör det landa i just detta då den skickliga Axevallatränaren Sofia Aronsson knappast åker till Karlstad utan att ha ställt iordning. Sjuåring mötte konkurrenter såsom Brother Bill, Unico Broline, Don Fanucci Zet och Oscar L.A. i sitt sista framträdande innan uppehållet, vilket vittnar lite om hedersknyffelns kapacitet. Kan absolut spåra detta runtom som andrahandsfavorit i skrivande stund.

Bästa skrällen: 8 Troll Tundra (V64-4) hade undertecknad god tilltro till i hästens senaste start, men då blev det dessvärre galopp i positionskörningen efter 150 meter och så var den dagen förstörd. Formen är mycket bättre än raden när det gäller Nelly Jernbergs sto som nu får en ny chans utan längre betänketid till låga streckprocent (5% i skrivande stund). Nioåringen står nämligen jättefint inne i den här propositionen rent kapacitetsmässigt och får blott Ole Johan Östre runt sin uppsittning i rätt gångart från start till mål bör det landa i segerstrid vid sunda vätskor. Det är dags för en välförtjänt viktoria!

Till samtliga V64-andelar!

Publicerad 6/3 2023 kl 00:15

Bästa spelbolagen med travodds

Mr Green

 • + Generöst välkomsterbjudande
 • + Höga fasta travodds
 • + Grymt mobilcasino
 • Inget poolspel
 • Har svensk spellicens
5.0
Mr Green

Expekt

 • + Grymma i mobilen
 • + Höga fasta travodds
 • + Snabba uttag
 • Inget poolspel
 • Har svensk spellicens
5.0
Expekt

Unibet

 • + Tillfällig superbonus!
 • + Grundare med stort travintresse
 • + Nyhet! Bidrar nu till Svensk Travsport
 • Inget poolspel
4.9
Unibet
Se alla spelbolag med travodds