V64 Eskilstuna 13/3


Referenten
Referenten

Hej på er Travcash-fantaster!

Sundbyholmstravet rasslar igång en ny vecka denna måndag via en V64-omgång utan fixstjärnor och storfavoriter i listorna. Öppna avdelningar gör alltså detta till en ordentlig utmaning för gemene man och dessutom viskar väderleksrapporten om snöblandat regn från morgon till kväll, vilket knappast gör badkarskörningen enklare. Vi får helt enkelt göra vårt bästa! Nu åker vi!

Givetvis finns även möjligheten att stå bakom oss i jakten på sex rätt denna kväll. Andelarna är öppnade och finns tillgängliga i alla prisklasser, för alla smaker. Se till att ta dig in i laget via knappen nedan och rygga din favorit.

Se preliminära system i laget!

Bästa spiken: 1 Urbina Southwind (V64-4) blir ett superrökigt förslag till singelstreck och det är ju dem vi gillar allra mest i jakten på hög utdelning. Den här damen är nämligen blott streckad till 8% i nuläget och då känns det givet att pröva, med tanke på att segerchansen är betydligt mycket större än så. Fyraåringens form är rejält maskerad via en trälig resultatrad, men tar man sig tiden och kollar in genomköraren i comebacken förstår man snabbt att hästen bör ha gått framåt rejält… I samma veva som revanschlustan tordes vara enorm efter en oerhört strulig upplevelse utan möjlighet att påvisa hela registret. Här förstärker Per Lennartsson i jollen och då känner sig undertecknad trygg. Konkurrenterna saknar formbesked, så då tar vi tjuren vid hornen! Häftigt!

Fasta odds till loppen:
Unibet, Expekt, Nordicbet, Mr Green, Bet365

Bästa draget: 1 Ninepoints Lasse (V64-6) var märkbart sliten i de sista framträdandena under fjolåret och valacken har säkerligen mått jättebra av uppehållet och vinterträningen. Nu kommer den kapabla femåringen, som alltid mött de bästa i kullen, till start med laddade batterier och ställs direkt inför en passande uppgift med spännande förutsättningar. Hästen räds nämligen inte motståndet och innerspåret bör vara optimalt i comebacken då det behövs en snygg resa om segern skall bärgas utan full form. William Ekberg vinner lopp i parti och minut, så här har vi ett ekipage som verkligen måste streckas till 12% i skrivande stund.

Bästa skrällen: 8 Jewel Maker (V64-2) startgalopperade, hamnade bakom konkurrenterna på tillägg, schabblade med stilen stora delar av loppet och vinglade dessutom fram och tillbaka… MEN! Stoet lyckades ändå vara först i mål vid segern nyligen. Imponerande måste man verkligen säga och en sådan prestation bör räcka alla dagar i veckan i ljummet motstånd, där undertecknad förväntar sig en rejäl rekordsänkning om banan tillåter (vilket inte är säkert, förvisso). Rikard N Skoglund tar det säkerligen piano initialt från det usla spåret bakom bilen, men det skall ses som en fördel då ekipaget har gott om tid att komma in i matchen ändå över den långa distansen och hästen verkar framförallt behöva tid till att hitta stilen. Blir det krävande förutsättningar är inte heller det ett minus. Diederik Meilinks talangfulla springare kan runda allt på nytt till tacksamma 5% på strecken!

Form i laget – Till andelarna!

Publicerad 12/3 2023 kl 22:48

Bästa spelbolagen med travodds

Mr Green

 • + Generöst välkomsterbjudande
 • + Höga fasta travodds
 • + Grymt mobilcasino
 • Inget poolspel
 • Har svensk spellicens
5.0
Mr Green

Expekt

 • + Grymma i mobilen
 • + Höga fasta travodds
 • + Snabba uttag
 • Inget poolspel
 • Har svensk spellicens
5.0
Expekt

Unibet

 • + Tillfällig superbonus!
 • + Grundare med stort travintresse
 • + Nyhet! Bidrar nu till Svensk Travsport
 • Inget poolspel
4.9
Unibet
Se alla spelbolag med travodds