V64 Boden 22/9 – Jackpott!!


Referenten
Referenten

Hej på er Travcash-fantaster!

Landets nordligaste travbana bjuder upp till dans under kvällskvisten, där ekipage från närmast hela Norden brukar ha för vana att drabba samman. Inga undantag denna gång då Sverige, Norge och Finland är representerade i en jackpott-omgång som verkligen kan sticka i höjden, eftersom vi  har dubbla storfavoriter att förhålla oss till som knappast är i mål på förhand. Dags att börja analysera!

Givetvis finns även möjligheten att stå bakom oss i jakten på sex rätt denna kväll. Andelarna är öppnade och finns tillgängliga i alla prisklasser, för alla smaker. Se till att ta dig in i laget via knappen nedan och rygga din favorit.

Se preliminära system i laget!

Bästa spiken: 6 Limerence (V64-2) är en jätterolig jackpott-spik att bygga sitt system kring, för att på så sätt även ge sig utrymmet till att gardera de stora favoriterna. Stian Pettersens fartfyllda fyraåring är nämligen tämligen överlägsen kapacitetsmässigt i detta ihåliga race och med en nyttig genomkörare innanför västen kan vi nu hoppas att den norska gästen når upp till sin fulla potential. John Östman är en intressant förändring i jollen som kanske kan få ytterligare snurr på maskineriet. Över korta häcken är det bara att mata på framåt. Full rulle! In i kaklet! Inte ens favorit (20%) i skrivande stund… Baaam!

Bästa draget: 7 Bollinger Bishop (V64-3) besitter definitivt fart och kunnande till att utmana den gigantiska (71%) monsterfavoriten M.T.Puccini. Maria Bodins fina treåring har nämligen inlett tämligen lovande via flertalet starka prestationer och framförallt verkar inte hingsten ha någonting emot att göra lite jobb på vägen i felfria löp. Mika Forss gör sällan misstag uppe i norr och här tar garanterat den pricksäkre körsvennen ett initiativ om så krävs för att ta sig in i matchen. Till dryga 12% på strecken är spelvärdet högt i skrivande stund!

Bästa skrällen: 6 Grappelli (V65-6) lirar undertecknad ALLTID uppe i norr och nu börjar det bli dags för ny avbetalning för trogen tjänst. Fyraåringen har galopperat två gånger om, i ett relativt sent skede i loppen, men nu slår Mats Rånlund på skorna på sin springare och då bör aktionen hålla ihop bättre. Faktum är att valacken faktiskt tagit sina segrar i karriären med just dojorna på och därmed skall vi inte betrakta ändringen som något större minus. Distansen är inga konstigheter och motståndet skrämmer icke. Till 5% på strecken måste vi jaga vidare!


Publicerad 22/9 2022 kl 00:50

Bästa spelbolagen med travodds

Unibet

  • + Tillfällig superbonus!
  • + Grundare med stort travintresse
  • + Nyhet! Bidrar nu till Svensk Travsport
  • Inget poolspel
4.9
Unibet

Expekt

  • + Grymma i mobilen
  • + Höga fasta travodds
  • + Snabba uttag
  • Inget poolspel
  • Har svensk spellicens
5.0
Expekt
Se alla spelbolag med travodds