Anders Svanstedt. Foto: Hanold/ALN

V64 Åmål 23/5 – Jackpott!!


Referenten
Referenten

Tjenare allesammans!

Vi beger oss till somriga Åmålstravet denna tisdagskväll för att hämta fram en V64-omgång med jackpott. Här får vi en förträfflig möjlighet att vinna stort och vägen dit är troligtvis via badkarskörningen, då mycket handlar om att lista ut vilka som håller till i den främre träffen när väl det korta upploppet nalkas. Dags för analys!

Givetvis finns även möjligheten att stå bakom oss i jakten på sex rätt denna kväll. Andelarna är öppnade och finns tillgängliga i alla prisklasser, för alla smaker. Se till att ta dig in i laget via knappen nedan och rygga din favorit.

Se preliminära system i laget!

V64-1

Klurig inledning. Körning att vänta.

3 Wilhelm Tell tar nu sikte mot tredje raka segern i Åmål och visst kan det gå vägen. Marcus Hultman brukar sällan spara på krutet i sina styrningar när han väl har att köra med och här försöker garanterar ekipaget sno åt sig ledningen. Förstavalet. 1 Atlanta Express rattas dock av en viss Carl Johan Jepson och värmlänningen brukar sällan ge bort någonting om han inte övertygas om det. Kommer också hålla till i den främre träffen. Ser vi till skrällbuden selas nu 9 Chic ut i en lämplig omgivning. Kommer Björn Goop fram i slagläge innan upploppet är segermöjligheterna goda.

Rank: 3-1-9-2-7-5-10-6-8-4

V64-2

Stor favorit. Väl stor favorit.

5 Chimi kommer från seger och körs/tränas av Björn Goop, vilket föranleder den höga streckprocenten (65%). Visst, ekipaget skulle kunna nå ledningen… Eventuellt… Men den här fyraåringen är inte överlägsen sina konkurrenter och blir det mothugg det minsta är loppet vidöppet över lång distans. Gardera. 1 Outlander stod för ett fint kval och skall nu debutera i ny regi. När Per Henriksen väljer att köra själv sjunker vinstchansen, men kanske kan ekipaget hålla upp ledningen och då är det bara att tuta och köra. 6 With Pleasure kan också öppna kvickt och går därmed inte att nonchalera.

Rank: 5-1-6-3-7-9-8-2-4

V64-3

Spetskörning att vänta. Bör bjuda in tipsettan.

9 Marion Mark var stor i nederlaget i sin senaste start och nu sitter chefen själv upp i jollen. Jänkarvagnen hänger dessutom på och med snabba startryggar bör inte ekipaget hamna allt för långt ner i kön. Mannen i guldhjälm kör troligtvis i tid och det väntade spetskörningen är klart gynnsam. 1 Åsanna Starline var duktig vid segern och Jan Silvén försöker hålla upp innerspåret med alla möjliga medel. Kan gå. 7 Commodoro Play är loppets dark horse. Segervan, åtminstone.

Rank: 9-1-7-5-2-4-10-3-8-6-11-12

V64-4

Mycket talar för favoritseger.

2 Putte är en härlig krigare som verkligen hittat rätt i sin utveckling. Fyraåringen kommer med dubbla segrar i bagaget, där valacken gjort mycket jobb på vägen, och nu ser uppgiften synnerligen passande ut på nytt. Körsvennen Herman Sundbom är en ung och oerfaren körsven, men grabben skötte sig väl i Vaggeryd och bör lösa detta från perfekt spår bakom bilen. Sunt spikförslag. 5 Olga Lock skall betraktas som ett roligt skrällbud vid gardering.

Rank: 2-5-11-6-1-7-8-9-3-10-4-12

Tips! Gå med i Travcash Facebook-grupp och snacka trav med närmare 23 000 andra. Den hittar du här!

V64-5

Sårbar favorit från lurigt utgångsläge.

1 Bear Hope håller god form och selas här ut i en lämplig omgivning, men bricka ett bakom bilen känns samtidigt som en fälla och då måste vi gardera omgående. 4 Ian B.R. är spetsfavorit i badkarskörningen och då bör sjuråringen streckas. Duon 6 Randemar R.D. och 7 Lord Horse kommer med starka prestationer i ryggen och laddas framåt utifrån. 3 Tournado Dream kan vara korsdraget. Startsnabb, barfota runt om och offensiv kusk.

Rank: 4-6-7-1-3-5-9-10-2-8

V64-6

Öppen avslutning, om nu inte…

7 Troll Tundra körs till ledningen som vid segern och bara rinner undan. Det nioåriga stoet står åtminstone jättefint inne i loppet och rattas av en offensiv herre i form av Ole Johan Östre. Ekipaget kan absolut agera chansspik till festliga 6% på strecken i ett annars krävande lopp att lösa. 4 Langlands Gnisten kämpade tappert i sin senaste start efter en rent eländig styrning. Lyckas nu Ole Fredrik Karlsen bättre med det taktiska upplägget kan en välförtjänt seger nås. 9 Haugestad Duft är anmäld utan skor på samtliga fyra hovar. Intressant.

Rank: 7-4-9-6-3-12-11-8-5-1-2-10

⚓ Omgångens bästa spik: Putte (72%) (V64-4)

🎇 Omgångens roligaste skräll: Troll Tundra (6%) (V64-6)

Form i laget – Till andelarna!

Publicerad 23/5 2023 kl 00:08

Bästa spelbolagen med travodds

Mr Green

 • + Generöst välkomsterbjudande
 • + Höga fasta travodds
 • + Grymt mobilcasino
 • Inget poolspel
 • Har svensk spellicens
5.0
Mr Green

Expekt

 • + Grymma i mobilen
 • + Höga fasta travodds
 • + Snabba uttag
 • Inget poolspel
 • Har svensk spellicens
5.0
Expekt

Unibet

 • + Tillfällig superbonus!
 • + Grundare med stort travintresse
 • + Nyhet! Bidrar nu till Svensk Travsport
 • Inget poolspel
4.9
Unibet
Se alla spelbolag med travodds