leovegas

LeoVegas skaffar ny licens – Ny bonus till ALLA spelare!

Till LeoVegas!

V75 från Solvalla till helgen! Potentiellt miljonregn!

Till laget!
Avd
Hästar
1
Oscar L.A
2
7-1-12
3
5-10-1-3
4
3-2-1-12
5
8-4-2-10
6
1-2-4-13-10-5-8-3-6-11-9-12-7
Publicerad: 24/5 2023 kl 09:31

V64 Åby 25/5 – Jackpott!

Hej på er kära Travcash vänner! 

Jackpott, löning och dagen innan Elitloppshelgen drar igång!

Helt fantastiskt med andra ord och det är Åby som har fått den stora äran att få arrangera denna tävling där vi bjuds på en hel del fina race och spelvärdet ser även det mycket fint ut!

Givetvis finns även möjligheten att stå bakom oss i jakten på sex rätt denna kväll. Andelarna är öppnade och finns tillgängliga i alla prisklasser, för alla smaker. Se till att ta dig in i laget via knappen nedan och rygga din favorit.

Se preliminära system i laget!

V64-1 3140m Volt

Topphäst som hittat lämplig uppgift!

Stayerlopp inleder denna V64 tävling och jag kommer gå rätt ut på 7 Oscar L.A som jag tror bara vinner detta. Han har fått två starter i kroppen nu efter uppehåll och senast visade han klassen när han sprang 1.10,9 över kort distans och det här är en ruggig häst som varit med i de tuffaste av de tuffaste loppen och tycker inte det är många hästar som skrämmer i det här fältet. Han har visat att han hanterar långdistans tidigare och det är väldigt gynnsamt att det bara är 7 hästar med så det finns gott om plats och tid att avancera framåt och kör Lövgren i tid så är jag inne på att man kan sitta i ledningen efter dryga varvet då det finns Open Stretch att tillgå på Åby. Väljer man att gardera så är 5 Husse Boko hetast som vann i årsdebuten senast men tycker det är toppchans för Oscar L.A i ineldningen.

Rankingen: ⚓(7)- 5-4-6-3-1-2

V64-2 2140m Auto

Obesegrad norsk gäst blir svårtuggad!

Orutinerat gäng som kliver ut i den andra avdelningen men jag gillar det jag har sett av favoriten 7 Lexus B.R, norsk gäst som ser ut att vara det där lilla extra till häst. Kommer med tre segrar på tre starter och har sett i princip okörd ut så här finns det nog enormt mycket mer att hämta. Känns inte som att man tar resan till Sverige i onödan och räkna med ett offensivt upplägg, jag tror fyraåringen blir mycket svårslagen och det är även detta ett spikförslag. Värst emot tycker jag 9 Sahara Silvio är, tjänat mest pengar i fältet och har inte varit sämre än tvåa på sina hittills, tog en livets första seger senast och räknas som sagt bakom favoriten.

Rankingen: 7-12-1-6-5-3-8-4-2

V64-3 2140m Auto

Bra klass på den tredje avdelningen – några sticker ut!

Som underrubriken lyder så är det rätt bra klass på det här loppet, en del hästar som vi känner igen från lördagarna ska ut och jag håller 5 Honfleur Mearas som min förstahäst. Har nu fått två lopp i kroppen och tycker hon vann på ett bra sätt senast. Har dragit bättre läge än konkurrenterna och startar med högst vinstchans i loppet. Bästa hästen i loppet tycker jag dock är 10 Laban Lagö, från ett knöligt läge tog han en bra seger senast på Jägersro och känslan är väl att det iallafall inte är tuffare emot denna gång. Gynnas av att det bara är 10 hästar i fältet och Conrad bör ta ett tidigt initiativ framåt här och då kan det mycket väl vara så att han bara är starkast.

Rankingen: 5-10-1-3-2-6-9-8-4-7

V64-4 2140m Volt

Fördel hästarna på start!

Helt rätt favorit i 3 Tuppen som gjort det mest rätt i sin karriär. 5 segrar och 2 andraplatser på fem starter är facit och även om han kanske inte gjorde sitt bästa lopp senast som storfavorit men formen bör vara framflyttad och han är kvick i benen så ledningen bör han nå i det här loppet och då blir han svårstoppad. På startvolten står också främsta motbudet i 2 Con Padre som kommer från en seger och står även bättre inne på pengarna än favoriten. Är inte så kvick ut och det blir ingen faktor i spetsstriden men samtidigt är det bra fem hästar på volten så man bör kunna hitta ett bra slagläge ändå och skulle han tävla på topp så kan han plocka ner Tuppen från kön men det krävs givetvis en riktigt bra prestation för att det ska hända.

Rankingen: 3-2-1-12-4-7-10-9-5-6-8-11

V64-5 2140m Auto

Här hittar vi omgångens bästa skräll!

I den femte avdelningen gillar jag verkligen 8 Leroy Boko som är totalt bortglömd av tidiga spelarna och enbart streckad på 5% i skrivande stund. Kommer givetvis stiga en hel del men jag värderar vinstchansen till strax under 20% så finns en del marginaler att jobba med. Långt ifrån fläckfri häst som galopperat i två raka starter och senast som favorit på V75 vilket tyder på att det finns en hel del kapacitet här och att man går ner mycket i klass till denna starten. Ganska oöm häst för positioner så spår 8 kan han hantera samt att man trivs ypperligt på Åby med fyra segrar på sex starter, förstahäst i loppet och omgångens bästa skräll! Favoriten 4 Doutdes är klart värst emot, Sverigedebut senast på ett bra sätt och bör gått  framåt ordentligt med den andraplatsen i kroppen. Har visat på bra startsnabbhet innan och är spetsfavorit, segervan Italienare som vunnit 7/23 starter och den åttonde kan mycket väl komma här om min skräll gör bort sig.

Rankingen: 🎇 (8) – 4-2-10-9-1-6-7-3-5

V64-6 2640m Volt

Öppen avslutning att vänta! 

Öppen avslutning och här kan vi ta betalt!  Tipsettan går till favoriten 1 Daniel S.H som jag tror kan hålla ledningen hela vägen. Kommer från en bra seger, man ryckte skorna och det gav väl ut så samma balans gäller nu vilket känns spännande över den längre distansen. Bakom favoriten är det intressant med Hashtag Simoni , prövade långdistans senast och gjorde det bra. Två raka segrar innan det så formen är helt klart på topp!

Rankingen: 1-2-4-13-10-5-8-3-6-11-9-12-7

⚓ Omgångens bästa spik: Oscar L.A (V64-1)

🎇 Omgångens roligaste skräll: 8 Leroy Boko (V64-5)

Lycka till på liret!

Mvh, Oliver

 

Till kvällens andelar!

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter