leovegas

LeoVegas skaffar ny licens – Ny bonus till ALLA spelare!

Till LeoVegas!

V75 från Solvalla till helgen! Potentiellt miljonregn!

Till laget!
Avd
Hästar
V64-1
3 Higher Love
V64-2
1,2,3,4,5,6,7,8,9
V64-3
6 Molly Vici
V64-4
1,2,3,5,7,8,9,11
V64-5
1,2,3,4,5,6,7,9,10,11
V64-6
1,4,7,8,9,10,12
Referenten
Skribent: Referenten
Publicerad: 16/3 2023 kl 00:31

V64 Åby 16/3

Hej på er Travcash-fantaster!

Den här torsdagskvällen vänder vi blickarna mot Mölndal och Åbytravet då trivsamma V64-tävlingar skall till att avgöras. Formen i laget går inte att klaga på för dagen och visst skall vi även elda på rejält i analysen. Här finns ingenting att spara på! Dags att jaga vinnare!

Givetvis finns även möjligheten att stå bakom oss i jakten på sex rätt denna kväll. Andelarna är öppnade och finns tillgängliga i alla prisklasser, för alla smaker. Se till att ta dig in i laget via knappen nedan och rygga din favorit.

Se preliminära system i laget!

Bästa spiken: 3 Higher Love (V64-1) är en klassisk ”no-brainer” att gå rakt ut på till aptitretande 17% på strecken (tredjehandsfavorit). Ken Ecces talangfulla sto glänste nämligen rejält i intrycket vid plättlätt seger i sitt senaste framträdande och undertecknad var framförallt imponerad över fyraåringens sätt att hantera en ryggresa, men tanke på den uppenbara rädslan för stänk. Med detta sagt kan Peter Ingves, som känner hästen sen gammalt, välja mellan flertalet olika vägar i det lilla fältet som leder till vinnarcirkeln och överlag finns det inga moln på himlen. Oj, nu glömde jag nästan det viktigaste… För visst är första barfota runt om på en Love You-avkomma RUSKIGT spännande!? Förvänta er en uppvisning.

Fasta odds till loppen:
Unibet, Expekt, Nordicbet, Mr Green, Bet365

Bästa draget: 6 Molly Vici (V64-3) tordes vara tämligen överlägsen i felfri löpning och därmed landar stoet som ett drag/spikförslag till sina 27% på strecken (andrahandsfavorit). Fyraåringen galopperade dessvärre tidigt in i loppet i sitt senaste framträdande, efter att ha suttit fast på V75 gången innan och undertecknad tror att hästen redan då hade bärgat karriärens första seger om det hade varit ordning på stilen. Nu sitter Johan Untersteiner själv upp i jollen och här går det att notera att ekipaget aldrig upplevt ett galoppmisslyckande tillsammans, vilket känns betryggande på något vis. Utan krusiduller väntar kross i minst sagt lämplig omgivning.

Bästa skrällen: 9 Fury Scoop (V64-4) har en explosiv slutstöt att använda sig av över upploppet, när väl stoet serveras en smygare, och visst kan man tycka att Stefan Persson bör lyckas agera pricksäker kypare från bricka nio. På Åbytravet finns, som bekant, dubbla Open stretch att tillgå och därmed kan man tycka att ekipaget skall få chansen att släppa loss efter sin invändiga resa… I samma veva som barfota runt om tidigare visat sig vara en extra växel genom hästens karriär, vilket i sin tur gör detta allmänt spännande till 6% på strecken. Förhoppningsvis blåser det till!

Form i laget – Till andelarna!

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter