Testa livet som hästägare – haka på vår andelshäst! Läs mer här!

Till Expekt!

V75 från Jägersro på lördag – se våra populära andelar här!

Till laget!
Avd
Hästar
1
1,4,5
2
3 Decision Maker
3
4,5,7,8,10,9,11,12
4
2,4,5,6,7,9,11,12
Publicerad: 2/2 2024 kl 16:55

V4 Solvalla 3/2

Hej på er allihopa!

Det är en fantastisk sport vi bjuds på idag på Solvalla när det är V75 finaler men V4-spelet är det minst lika fina hästar med på. Ser aningen favoritbetonat ut och flerkupong kan vara aktuell men sporten håller världsklass!

Vi har andelar till spelformen i andelsslaget – Klicka här för att komma dit. 

V4-1 2140m Auto

Ruskigt talanfulla treåringar gör upp i inledningen och 1 Romulus Tooma blir väldigt stor favorit. Det är nog förtjänat då hon vunnit 3/4 starter och redan sprungit in över en miljon, senast så sköt hon till bara när Björn gav henne order och detta är en riktigt fin häst! Har dock en bättre spik i omgången så kommer gardera här, 5 Donatello Face var rikitgt bra senast och får Mats Djuse i sulkyn för första gången. Utmanare! Utmanar gör även 4 Vikens Love Kill som är riktigt bra och vann senast på ett underbart vis. Väldigt roligt lopp!

Rankingen: 1-4-5-2-3-6

V4-2 2140m Auto

Här har vi omgångens bästa spik och det är 3 Decision Maker som jag gillar skarpt. Kommer med tre raka segrar i riktigt tuffa lopp och senast så vann hon finalen av Stoeliten trots att hon gick utvändigt hela vägen. Hon lekte med en sådan häst som Dear Friend och ser otrolig ut. Hon kan öppna fort och kommer nog komma till ledningen, har haft lite paus men detta är en ruskig häst som borde vinna detta.

Spikar: 3 Decision Maker

V4-3 2140m Auto

Talangfulla treåriga ston gör upp här och det är mer öppet än de inledande avdelningarna, jag rankar 11 Mellba Westwood överst då jag tycker det är en väldigt fin häst som bland annat var tvåa i svampen (största loppet för tvåringar) och bara det löser sig från läget är hon given i striden. 4 Global Fantasy är intressant från USA, gjort en start i Sverige där hon fick göra jobbet mestadels utvändigt och höll strålande som tvåa. Bör gått framåt med loppet och är riktigt spännande! 9 R.K Fade är en av de med mest rutin i fältet och kommer också vara med där framme. Återigen ett väldigt fint lopp!

Rankingen: 11-4-9-12-5-7-8-10-6-3-2-1

V4-4 2140m Auto

4 Staro Raili är en intressant häst som vunnit 4/6 och är även snabb ut. Vann från ledningen senast och har bra chans att göra det även denna gång trots att det är hårdaste motståndet hon har mött hittils. 5 O.F.V Fantasy stod för en rejäl avslutning vid segern senast och får återigen Björn Goop upp den här gången, bra form på stallet och given i striden. 2 Orlando Viva har inte startat på ett tag men riktig talang som vunnit 5/8 och har ett perfekt läge, stark och tål att göra en hel del jobb själv!

Rankingen: 4-5-2-12-9-6-7-3-11-8-1

Fantastisk sport – lycka till på liret!

Mvh, Oliver

Till Travcash V4 andelar!

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter

Fler aktuella travtips