Testa livet som hästägare – haka på vår andelshäst! Läs mer här!

Till Expekt!

V75 från Jägersro på lördag – se våra populära andelar här!

Till laget!
Avd
Hästar
1
1,2,5,7,9
2
1,2,3,4,5,6
3
4 Daytona Rock
4
Alla 11
Publicerad: 29/3 2024 kl 23:14

V4 Klosterskogen 30/3

Tjenare allesammans!

Vi är mitt i påsk-festen och laddar upp inför dagens V75 tävlingar med tillhörande V4 omgång! Svensken får förtroende som omgångens bästa spik i en rätt öppen V4. Nu kör vi!

Givetvis finns även möjligheten att stå bakom oss i jakten på sex rätt denna kväll. Andelarna är öppnade och finns tillgängliga i alla prisklasser, för alla smaker. Se till att ta dig in i laget via knappen nedan och rygga din favorit.

Se preliminära system i laget!

V4-1 1700m Auto

1 Barolo set ur att bli favorit och det kan jag köpa, hästen är snabb ut och läge för spets över den kortadistansen. Hade fin form innan galoppen senast vilket oroar lite men är annars en okomplicerad häst och rätt favorit. 7 Cabaret Bi kommer från Sverige och är väldigt bra för loppet men spåret är långt ut och det är årsdebut, vi såg att Håkan K Persson har fin form på stallet under fredagen på Färjestad och hästen ska räknas på kapacitet. 5 Jackson Trot tycker jag blir lite för bortglömd, bra häst som är härdad i tuffa lopp och har ett perfekt utgångsläge. Glöm ej!

Rankingen: 1-7-5-9-2-4-6-10-3-8

V4-2 2100m Auto

Orutinerade ston gör upp här och tycker loppet är lite klurigt. Högst kapacitet tycker jag att 5 Royal Power har men hon är väldigt osäker. Var tvåa med galopp sedan och har även vinst i raden trots galopp, hoppat i fyra raka vilket inte är bra men felfri blir hon svårslagen.. 4 Victoria Lins vet fortfarande inte efter 8 starter hur det är att vara utanför pallen vilket bygger på en stor säkerhet i hästen, gör aldrig dåliga lopp och från ett bra läge är hon given. 3 Be My Darling har inte vunnit något lopp än men var positiv som tvåa senast och från ett bra läge kan första segern komma.

Rankingen: 5-4-3-2-6-1-7-10-11-8-9

V4-3 1700m Auto

Här kommer min spik i omgången och det är Björn Goop som kör och tränar 4 Daytona Rock som jag tror vinner detta. Var inte som bäst från ledningen senast men nu rycker man framskorna och möter väldigt mycket sämre hästar än senast. Han var tvåa på 12/4 1640m för några starter sedan och har varit ute i väldigt tuffa gäng. Snabb ut och Björn åker inte till Norge med en dålig häst så man vinner detta. Svensk spik!

Spikar: 4 Daytona Rock

V4-4 2100m Auto

Struligt lärlingslopp där man har väldigt dålig koll på en del kuskar ska jag ärligt tillägga. 5 Kaviaren tycker jag är rätt favorit, var väldigt bra näst senast och klart gokänd som sexa i ett tufft STL lopp senast. Kusken Norin har 3-1-0 på 9 starter i år vilket är klart bra och ekipaget rankas överst. 1 Galina Diamond var fin även hon senast och har ett spännande smygläge, bra i Sverige näst senast också så det är en spännande häst från läget. 6 La Toya B.R var överraskande bra näst senast i ett stenhårt lopp och även godkänd senast. Kan öppna från start!

Rankingen: 5-1-6-9-2-3-4-7-10-11-8

Lycka till på liret!

Mvh, Oliver

Till våra V4 andelar!

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter

Fler aktuella travtips