Testa livet som hästägare – haka på vår andelshäst! Läs mer här!

Till Expekt!

V75 från Jägersro på lördag – se våra populära andelar här!

Till laget!
Avd
Hästar
1
4,9,12
2
2,5,6,8
3
2 Nunchaku
4
Alla 15
Publicerad: 9/2 2024 kl 10:44

V4 Åby 10/2

Hej på er allihopa!

Vilken dag vi har framför oss på Åby! V75 med stor jackpot och innan det har vi en rafflande V4 att ta hand om där jag hittat en spik som jag tycker är grym och sedan har vi massa drag. Häng på!

Givetvis finns även möjligheten att stå bakom oss i jakten på sex rätt denna kväll. Andelarna är öppnade och finns tillgängliga i alla prisklasser, för alla smaker. Se till att ta dig in i laget via knappen nedan och rygga din favorit.

Se preliminära system i laget!

V4-1 2140m Auto

Vi inleder omgången med ett montélopp där 4 What A Deal förmodligen blir favorit, han har gjort det väldigt bra i just monté och  kommer med två raka segrar tillsammans med Sofia Adolfsson och visst är det en bra chans från ett bra läge men tycker motståndet är lite hårdare än på slutet och vill gardera. 12 Amazing Lady N.O kommer också vara hårt betrodd, kanske blir hon favorit i loppet tillslut det är svårt att säga men står mellan dessa två. Var väldigt bra senast och har monté kungen Carre upp och trots svåra läget en allvarlig utmanare. Dessa två sticker ut!

Rankingen: 4-12-9-3-2-5-7-6-1-8-10-11

V4-2 2140m Auto

2 Global Enterprise var obesegrad efter två starter innan hon togs ut i ett ganska tufft lopp på Solvalla senast och Conrad körde även henne väldigt passivt och fick gå i mål med krafter kvar. Idag möter hon lättare motstånd och från ett bra läge samt mer offensivt upplägg är hon den givna förstahästen. 8 No Time To Steel är också en talangfull häst som vunnit 2/4 starter, inte som bäst senast men har absolut visat i de tidigare starterna att hon är nog så bra för att vinna här trots tufft utgångsläge. 5 Global Delicious är också intressant, har fått två riktigt tuffa lopp irad och varit ursäktad så det blir säkert ett vettigare upplägg denna gången. Går nog i ryggar och fäller många tillslut!

Rankingen: 2-5-8-6-3-1-4-9-7

V4-3 2140m Auto

Här har vi omgångens bästa spik och det är 2 Nunchaku som jag ger mitt fulla förtroende. Han hade två raka inför senast och hade spelarnas förtroende då han var spelad till 6 gånger mot hästar som Mellby Jail och Kingsman. Fick inte travet att fungera den dagen så den starten är bara att glömma. Hästen möter enklare nu och har varit otroligt bra innan, perfekt läge och jag tror han bara vinner det här loppet. Spik!

Spikar: 2 Nunchaku

V4-4 2140m Volt

1 Åsvinn S.K har bra chans att både ta hand om ledningen och leda runt om, två raka innan senast och gick bra som trea på låg 27 tid vilket borde räcka rätt bra i det här loppet. Läser jag loppet rätt så får 3 Grand Eld rygg på ledaren och kommer kunna utmana på open stretch. 15 Ask Viktor är bästa hästen men kan bli väldigt många att runda från sina tillägg och krävs nog lite flyt på vägen.

Rankingen: 1-3-15-8-6-2-5-9-10-11-14-12-7-4-13

Lycka till ni som tar chansen!

Mvh, Oliver

Till dagens V4 andelar!

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter

Fler aktuella travtips