Testa livet som hästägare – haka på vår andelshäst! Läs mer här!

Till Expekt!

V75 från Jägersro på lördag – se våra populära andelar här!

Till laget!
Great Time Trot
Plats
Prinsen Af Sola
Vinnare
Kapucine D'Inverne
Plats
Total odds:
30.45
Publicerad: 29/3 2024 kl 22:41

Travcash supertrippel till Romme!

Senast jag bjöd på ett spel här så satt dubbeln till fina 12x degen. Detta är min trippel till superjackpoten på Romme, spelas till över 30x pengarna. Häng på! 

Det är som många redan vet en enorm jackpot på söndagens omgång Romme och vad passar inte bättre än att krydda det med en härlig trippel till 30 gånger pengarna?

Trippeln är spelad hos Expekt och just nu får nya kunder 1500 kronor i matchat gratisspel. Klicka här för att hämta din bonus!

Nedan kan ni se trippeln i bild och sedan kommer en kort motivering om varje häst:

 

 

 

 

 

 

 

Great Time Trot plats 1-3 @ 1.75 Lopp 5

Detta känns mer som en straffspark och den vågade lirar vinnare till ca 3.50. Detta är en otroligt spännande häst som man håller riktigt högt från stallet och gjorde både års och regidebut näst senast och vann på ett mycket imponerande vis. Senast så var han bra som fyra från ett omöjligt läge, okomplicerad häst som är given att vara bland de 3.

Prinsen Af Sola vinnare @ 6.00 Lopp 6

Här sticker vi ut hakan lite men jag tycker att han ska ha en väldigt bra chans i det här loppet och 6x pengarna är alldeles för högt. Han är kvick i volten och jag har lite feeling att han kan hålla upp innerspåret och kusken Lilius låter också väldigt påställd. Barfota bak till den här starten vilket är positivt då hästen kan vara lite rullig och jag tycker faktiskt att det är bra chans att han leder runt om.

Kapucine D'Inverne plats 1-3 @ 2.90 Lopp 10

Även här en häst som blir lite väl bortglömd. Hon är härdad i de allra tuffaste årgångsloppen och var sexa i Breeders Crown i sin senaste start från ett svårt spår 12. Mats Djuse hoppar upp istället för tränaren Marcus Schön vilket man får se som ett enormt kuskplus och jag tycker det är ett givet streck på kupongen samt att platsen till bra odds är lika givet att spela.

Lycka till ni som hänger på!

Mvh, Oliver

Skapa konto hos Expekt här!

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter

Fler aktuella travtips