Expekt skaffar ny licens – Ny bonus till ALLA spelare!

Till Expekt!

Reffen & Kjellberg spelar in över 600 000 kronor på V86 21/2!!

Till laget!
Mot ny fullträff! Tag plats på segertåget!
Referenten
Skribent: Referenten
Publicerad: 3/11 2023 kl 22:23

Referentens Rökare: Läge för en ny fullträff! Form!

Hej på er allesammans!

Förra helgens trippel satt till ÖVER 30 GÅNGER PENGARNA och gladde väldigt många trogna följare, vilket var oerhört härligt för själen. Nu har ett nytt lir tagit form och då gör man verkligen bäst i att hoppa på tåget via den förmånliga Travcash-specialaren som vi plockat fram. Häng med!

Rygga supertrippeln via ett specialerbjudande för Travcash-fantaster!

🐴  Bjerke – Lopp 6 – Plats (1-3) – 9 Travis: är en rejäl rackare som presterar över alla distanser och tål att gå en slutrunda i spåren. Hästen var kanske inte som absolut bäst i sin senaste start, men samtidigt traskades då över 4000 meter och dessutom var det en tuff och segervan som blev lite väl svår att stå emot… Så sammantaget skall vi inte klanka ner allt för mycket på prestationen. Nu ser Anders Lundström Wolden till att maximera sin springare fullt ut (jänkarvagn/barfota runt om) och då kan vi räkna med en insats som räcker långt.

🐴  Bjerke – Lopp 8 – Plats (1-3) – 6 Denarius: spurtare i mål som fyra på ett mycket tilltalande vis i sitt senaste framträdande och undertecknad var inte sen med att placera ner ett utropstecken inför kommande starter. Den femåriga valacken får nu chansen från ett framspår och det är klart fördelaktigt då hästen besitter fin startsnabbhet, vilket förhoppningsvis kan brukas för att hitta ett slagläge i den främre träffen. Bör absolut räcka till en plats vid någorlunda klaff på vägen.

🐴  Bjerke – Lopp 9 – Plats (1-3) – 1 Pingis: fortsätter att stå på tur för seger, efter jämna prestationer i tuffa gäng en längre tid, och nu kan det absolut vara dags för utbetalning. Hästen kan öppna relativt vettigt och innerspåret bakom bilen i Bjerke är klart fördelaktigt, vilket innebär att vi kan förvänta oss en fin löpning någonstans i den främre träffen… Och motståndet skrämmer inte heller den här mångsidiga hårdingen. Plats, åtminstone!

Via vägen Sport -> Utforska Sport -> Mer -> Trav -> Bjerke så kommer ni rätt. Trippeln står i över 20 gånger pengarna under fredagskvällen, vilket innebär häftig återbäring om man tagit del av specialaren vid fullträff. Vi sätter den på nytt!

Rygga supertrippeln via ett specialerbjudande för Travcash-fantaster!

Ta rygg på Referenten!

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter

Fler aktuella travtips