Expekt skaffar ny licens – Ny bonus till ALLA spelare!

Till Expekt!

Reffen & Kjellberg spelar in över 600 000 kronor på V86 21/2!!

Till laget!
Rygga det häftiga vinnarspelet!
Referenten
Skribent: Referenten
Publicerad: 11/11 2023 kl 00:47

Referentens Rökare: Formkort till 23 gånger pengarna!!

Hej på er allesammans! Referentens Rökare vilar inte på hanen nu när formen är god, med fem av sex gröna bockar sista två helgerna. Över 30 gånger pengarna gav trippeln den 28/10 och här prövar vi oss på en ny högoddsare i Sundsvalls höstrusk! Se till att rygga via Unibets schyssta välkomsterbjudande!

Rygga superspelet med 100 sköna bonuskronor hos Unibet!

🐴  Bergsåker – Lopp 10 – Vinnare – 11 Huit: är den typen av häst som helt enkelt älskar att tävla och det märks verkligen i löpen. Tuffa upplägg är uppenbarligen en inställningsfråga då Klaus Kerns sköna fyraåring inte har någonting emot att exempelvis brottas via den annars så förödande positionen utvändigt om ledaren och nu skall det bli intressant att se vad formkortet kan göra i tuffare konkurrens. Rikard N Skoglund känns som en passande kusk på den här pållen och skulle det klicka med de rätta ryggarna och ett passande tempo går ingen säker över upploppet. Läckert vinnarspel!

Via vägen Sport -> Trav -> Bergsåker så kommer ni rätt. Vinnaroddset står i höga 23,00 under fredagskvällen, vilket innebär trevlig återbäring vid ännu en vass prestation. Smarrigt!

Rygga superspelet med 100 sköna bonuskronor hos Unibet!

Ta rygg på Referenten!

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter

Fler aktuella travtips