leovegas

LeoVegas skaffar ny licens – Ny bonus till ALLA spelare!

Till LeoVegas!

V75 från Solvalla till helgen! Potentiellt miljonregn!

Till laget!
leovegas
Häng med i spänningen! Nu kör vi trippel!
Referenten
Skribent: Referenten
Publicerad: 17/11 2023 kl 17:48

Majestätisk trippel rekommenderas! 50 gånger pengarna!

Hej på er allesammans!

Det är bra glöd i Referentens Rökare för dagen och nu skall en ny trippel jobbas in till mastigt odds då Sundbyholmstravet bjuder på underhållningen. Den utvalda trion håller samtliga ypperlig klass och bör ha alla möjligheter till att agera festfixare vid minsta klaff. Ta plats bakom liret via vårt ”special-framtagna” erbjudande för Travcash-fantaster!

Rygga supertrippeln via ett specialerbjudande för Travcash-fantaster!

🐴  Eskilstuna – Lopp 5 – Plats (1-3) – 6 Dats So Cool: är absolut inte den typen av häst som trivs speciellt bra i positionen utvändigt om ledaren, men trots detta har nu åttaåringen levererat dubbla prestationer i ”dödens” som står sig mer än väl i denna ”höstiga” Gulddivision. Grunden till insatserna tordes vara att valacken höjt sin högstanivå ytterligare i samband med att toppformen infunnit sig på allvar och allting talar för att detta nu fortsätter i samma riktning. Här når inte den startsnabbe rackaren någon ledning (den här gången heller), men det verkar samtidigt kvitta lite och platschansen är mycket större än vad oddset antyder. Taget!

🐴  Eskilstuna – Lopp 8 – Plats (1-3) – 10 Joy Sisu: satt sist med varvet kvar i sitt uttagningslopp och då är det sällan lätt att nå en finalplats. Årets vinnare av Stochampionatet löste dock problematiken via en sedvanligt ”sisuladdad” slutrunda och nu förväntar sig undertecknad någonting liknande. Här behövs det givetvis tempo på tillställningen för att möjligheten till en pallplacering skall anses realistisk, men det är samtidigt inte någon omöjlighet i ett jämnt fält med många segersugna körsvenner. Vi lirar!

🐴  Eskilstuna – Lopp 11 – Plats (1-3) – 6 Michigan Bro: är hemmahoppet att hålla en tumme för i den högklassiga Breeders Crown-finalen för de fyraåriga hingstar/valackerna. Detta är en pålle som är oerhört löpärlig och aldrig levererar annat än starka prestationer, vilket kommer krävas på nytt i benhård konkurrens. Ramlar ekipaget ner i andraspår i startrusningen och får lite hjälp på vägen finns absolut tempo, styrka och kapacitet nog till att sno åt sig en meriterande pallplacering.

Via vägen Sport -> Utforska Sport -> Mer -> Trav -> Eskilstuna så kommer ni rätt. Trippeln står i det fenomenala oddset 50,63 under fredagskvällen, vilket innebär häftig återbäring om man tagit del av specialaren vid fullträff. Dags för en ny succé!

Rygga supertrippeln via ett specialerbjudande för Travcash-fantaster!

Ta rygg på Referenten!

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter