Expekt skaffar ny licens – Ny bonus till ALLA spelare!

Till Expekt!

Reffen & Kjellberg spelar in över 600 000 kronor på V86 21/2!!

Till laget!
Olivers Europatips
Albin Kjellberg
Publicerad: 27/3 2023 kl 13:32

Travcash Oliver Pihlström spelar in över 100 000 på Europatipset

Tack vare, bland annat, Kazakstans oväntade skräll mot Danmark (streckad på 4%) så blev det närmare 100 000 kronor i utdelning på Europatipset i helgen. En av de 29 vinnarna? Travcash egen Oliver Pihlström.

– Kazakstan såg rätt bra ut matchen innan och historiskt så har man även varit mycket svårspelade på hemmaplan, säger Oliver Pihlström.

Trots att fyra jättefavoriter hittade hem så delade 13 rätt för Oliver på Europatipset ut över 100 000 i helgen. Något förvånande för en annan att utdelningen kan bli så hög trots starka favoriter. Men inte för Oliver.

– Förvånad, det blir man sällan i spel, men det visar att det inte krävs att man plockar ner månen varje gång. Hittar man en riktigt bra skräll så brukar det kunna räcka väldigt långt, berättar Oliver.

Oliver Pihlström. Foto: Privat.

Oliver, som levt på spel i flera år, är van att plocka hem fina vinster, men detta är årets största hittills för Oliver. Vår systersajt Spelcash.se, som sköter våra fotbollsrelaterade andelar, har dock flera storvinster i år. Bäst hittills är Dan Olsson över över 260 000 inspelat, också det på Europatipset. Roligt, tycker vi! Bra jobbat.

Vill du rygga spelen så finn alla Spelcash och Travcash Europatips, Stryktips med mera här!

Redan tisdag den 28 mars är det jackpott på Europatipset. Du kan rygga Oliver här!

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter

Fler aktuella travtips