Testa livet som hästägare – haka på vår andelshäst! Läs mer här!

Till Expekt!

V75 från Jägersro på lördag – se våra populära andelar här!

Till laget!
Referenten
Skribent: Referenten
Publicerad: 21/9 2022 kl 17:47

Tack till alla som bidragit i Olle Goops Minnesfond!

Hej på er allesammans!

Efter Olle Goops tragiska bortgång ville givetvis vi på Travcash/Ica Tierp visa våra sympatier då denne enastående hästkarl berört oss alla. Per Bengtsson släpptes lös för att komma på innovativa sätt att hedra legenden och då föddes vårt andelssystem ”Olle Goops Minnesfond” som slussade hela ombudsavgiften vidare i hans minne. Vi tar en titt med Per vad han har att berätta om intiativet:

”När Olle, som VAR en av vår tids största inom travsport för både aktiva OCH spelare, gick ur tiden tänkte jag att jag gör en bra andel och tar hjälp av våra största profiler till att hjälpa till med insamlingen av en god slant via sina tips och idéer i ett grymt system. ALLA ställde upp som jag frågade, där undertecknad var väldigt noga med klargörandet av faktum att varenda öre gick till fonden.

Den som lyckades bäst med systemet var Ola Samuelsson som satte 7 rätt, vilket givetvis var extra roligt då alla härliga människor som bidrog även fick vinst att glädjas åt. I övrigt hade ALLA aktiva jag intervjuade något kul att berätta om Olle och visst var ett av syftena just att släppa fram hyllningar och historier som ”vanligt” folk inte kände till om denna legend.

Dem som bland annat varit med och berättat anekdoter är storheter såsom Ola Samuelsson, Stig H Johansson, Torbjörn Jansson, Peter Untersteiner, Jörgen Westholm, Emilia Leo, Lennart Forsgren , Reijo Liljendahl och Sandra Eriksson… Där samtliga var eniga om att Olle Goop hade en vinnarskalle utan dess like.”

Insamlingen inbringade hela 5000 kronor som nu skickats vidare och vi på Travcash vill verkligen tacka samtliga som bidragit i detta. Vi kommer alla minnas Olle Goop och vi skall aldrig glömma vad han betytt för vår kära sport.

Den som vill bidra i våra andra välgörenhetssystem Suicide Zero (över 3000 kr donerat) som spelas på V86 och vårt system till förmån för Barncancerfonden (över 10.000 kr donerat) hittar dem i vårt andelsslag.

Till laget!

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter

Fler aktuella travtips