Expekt skaffar ny licens – Ny bonus till ALLA spelare!

Till Expekt!

Reffen & Kjellberg spelar in över 600 000 kronor på V86 21/2!!

Till laget!
Johan Sunnanängs
Publicerad: 13/6 2022 kl 13:33

Jörgen Westholm byter hemmabana

Travcash avslöjar: Jörgen Westholm har bestämt sig, och lämnar Rommetravet. Ny hemmabana blir Solvalla.

Jörgen Westholm. Foto: Martin Langels, ALN

I ett mail till travsällskapets medlemmar, som Travcash.se tagit del av, meddelar Jörgen Westholm sitt beslut att lämna Rommetravet och flytta sin licens till Solvalla.

”Rommes styrelse har dock tagit ett beslut om att vissa tränare skall subventioneras, vilket jag vid ett flertal tillfällen blivit oenig med ordförande Anders Jonsson om. Det finns även ett antal andra punkter (vilka jag har fått bekräftat från flera håll och själv märkt av) som jag inte är tillfreds med hur Romme hanterar” skriver bl. a Westholm i mailet, som skäl till sitt beslut.

Westholm har tidigare yppat sitt missnöje över hur Dalatravet sköts. I oktober 2021, i en segerintervju på Rättvik, riktade han kritik mot organisationen och sade ”Jag är så förbannad på att vara dalatränare nu så jag funderar på att byta bana”.

”I framtiden hoppas jag att Dalatravet är mer varsamma om sina tränare. För det är nämligen inte säkert att Sala Kommun kommer att tillhöra Romme i all evighet” avslutar Jörgen sitt mail till medlemmarna, som gick ut under måndagen.

Westholm har under sina 29 år som travtränare på Rommetravet, varav 26 år som proffs, tagit drygt 2000 tränarsegrar och hästarna har sprungit in över 232 miljoner kronor.

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter

Fler aktuella travtips