Expekt skaffar ny licens – Ny bonus till ALLA spelare!

Till Expekt!

Reffen & Kjellberg spelar in över 600 000 kronor på V86 21/2!!

Till laget!
Albin Kjellberg
Publicerad: 17/5 2023 kl 17:17

Delicious U.S första avkomma kvalade på bästa sätt

Delicious U.S första avkomma, Heavenly Zet (e. Daley Lovin), kvalade under onsdagseftermiddagen på Solvalla. Det gjorde han med bravur. Efter dryga varvet forcerades han framåt, hela vägen till ledning. Därefter försvann han ifrån fältet och gick i mål långt före övriga.

Delicous U.S var en uppskattad och folkkär snackhäst som trots vissa hälsoutmaningar under karriären bland annat vann Sundsvall Open Trot. 2015 slog hon världsrekord på Bollnästravet med supertiden 1.08,6 över 1640 meter.

På grund av vissa utmaningar med hälsan, bland annat magproblem, var det osäkert om och hur hon kunde bli mamma efter att karriären avslutades. Till slut betäcktes hon med Daley Lovin och fölet som föddes 2020 fick namnet Heavenly Zet.

Nu, tre år senare, var det dags för Heavenly Zet att kvala på Solvalla. Hingsten hade vojlock 8 i kvalet och tränaren Daniel Redén i sulkyn. Efter ett varv på innerspår valde Redén att avancera och på sista bortre långsidan tog Heavenly Zet över ledningen. Därefter bara ökade treåringen och gick i mål med god marginal ned till övriga. Kvaltiden skrevs till 1.17,6 på en något blöt Solvalla-oval. Vid målgång höjde en uppenbart nöjd kusk och tränare näven till skyn och bjöd på en segergest.

Se loppet i spelaren ovan.

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter

Fler aktuella travtips