Travcash-bakgrund

Hur fyller jag i en kupong?

Innan du börjar spela på trav är det viktigt att du lär dig att fylla i en spelkupong. Vill du spela på ATG kan du göra det smidigast via nätet men även i butik. Att spela på nätet har blivit det absolut mest populära valet, det kan vara klurigt i början men här hjälper vi dig.

Fyll i din kupong på ATG.se

För att spela på Trav så krävs det att du har ett konto hos ATG. Det är en väldigt smidig och enkel process där du kan registrera dig på bara några sekunder. Nedan hjälper vi dig med att både skapa ett konto och att fylla i din egna spelkupong.

1.

Skapa konto på ATG.SE

Det första du behöver göra är att ha ett konto hos ATG. Du skapar ett konto genom att klicka ”öppna konto” på startsidan. Sedan behöver du ange för, efternamn och personnummer. 18 års gräns gäller.

2.

Sätt in pengar på ATG.se

Nästa steg är att sätta in pengar du ska spela för. Det gör du efter du har loggat in på hemsidan, klicka på ”Mitt Konto” och sedan ”Sätt in pengar”. Du kan sätta in pengar via Swish, betalkort eller Trustly (bankonto).

3.

Klart!

Nu är du redo att börja spela!

Så fyller du i din spelkupong på ATG.se

Det kan verka klurigt att spela på trav men det är det inte. Här ska vi lära dig hur du fyller i din egna spelkupong från start till mål.

  1. Börja med att logga in på ATG.se
  2. Bestäm dig vilken spelform du vill spela. I detta exempel tar vi upp V75.
  3. Klicka sedan på ”Spelkalender” som ligger i rullmenyn på vänstersida.
  4. Välj datum (V75 är på lördagar).
  5. Gå till aktuellt datum i kalendern och klicka på den blåa V75 ikonen.

Snyggt! Då bör du ha kommit fram till en sida som ser ut såhär:

Det är nu vi ska börja fylla i vilka hästar vi ska ha med på vår kupong.

  1. Framför dig har du nu 7 lopp med upp till 15 hästar i varje avdelning. Du ser hästens namn, vilken kusk som kör, spelprocent, vilken vagn, hur mycket hästen har tjänat samt vem som tränat hästen. Har du bestämt vilka hästar du ska ha med på din spelkupong?
  2. Klicka på de hästarna du vill ha med på din spelkupong. Varje häst du markerar blir grön och på så sätt så ser du att du har med just den hästen.
  3. Scrolla ner för att komma till avdelning 2. Gör sedan samma sak där och fortsätt tills du har markerat hästar i samtliga 7 avdelningar.
  4. När du är klar med samtliga 7 avdelningar så kan du scrolla upp igen. Du kommer se din kostnad för kupongen och sedan kan du även klicka på ”Visa Kupong” för att få en överblick av hela din spelkupong så du kan dubbelkolla att du inte missat någon häst.

Om du sedan känner dig nöjd med din spelkupong så klickar du på den gröna knappen längst ned till höger där det står  ”Spela” du ser även din kostnad direkt på knappen.

Efter det så kommer din spelkupong komma upp och du får valet om du vill bekräfta ditt spel. Klicka på bekräfta och sedan är ditt spel aktivt. Du hittar dina spelkvitton sedan under ”Mina Spel”.

Kan jag ångra min spelkupong?

Du kan alltid ångra och ändra dina val. Däremot efter du har lämnat in ditt spel så kan du inte ändra eller ångra något så därför är det väldigt viktigt att dubbelkolla innan du klickar på bekräfta spel.

Hur skapar jag ett konto på ATG.SE?

Det absolut enklaste är att använda BankID.

Vad kostar det att spela V75?

Pris per rad på V75 är 0,5 kronor. Så spelar du t.ex 1000 rader så kostar det 500 kronor.

Oliver Pihlström

Expert Travcash

Norrlänning som tidigare varit heltids spelare men jobbar numera som expert här på Travcash. Ser i princip samtliga travlopp som körs i Sverige och har bra koll på de flesta ekipage. Ni kan läsa mina analyser på hemsidan och även se mig i V86 podden som släpps på tisdagar varje vecka.