GS75 Romme 5/2


Referenten
Referenten

Tjenare allesammans!

Rommetravet ser till att avrunda den här veckan och gör det via en trivsam GS75-omgång. Här har vi merparten av bröderna Djuse i farten och givetvis tar sig trion in i rampljuset med vältränade utselningar och spännande uppsittningar. Vi får ta med oss detta i beräkningarna i analyserandet nedan. Nu åker vi!

Andelsspel finns numera att rygga samtliga av veckans sju dagar och givetvis inkluderas söndagarna i detta. Hungriga experter som jagar storvinsten finns i Travcash-stallet, där bland annat undertecknad kör ”Reffen GS75-BOMB”, ”Reffens GS7-Special” och ”Reffens Livsfarliga”.

TILL ANDELSLAGET!

GS75-1

Trio tar plats på kupongen.

12 Toscana Southwind gillar att vinna travlopp och tillsammans med Magnus A Djuse har fyra segrar bärgats på fem försök. Hästen var fullt godkänd i sin senaste start och här laddar säkerligen Sveriges vaknaste körsven framåt från springspåret på 20 meter. Givetvis med i matchen. 6 Ida Orlando blir dock inte helt enkel att plocka ner i nuvarande författning. Femåringen såg nämligen rejält taggad ut som fastlåst i sitt senaste framträdande och nu kör tränaren själv, vilket vi får hoppas innebär att det skall till att tävlas. Kan handla om spets och slut. 8 For You var nära en seger nyligen och besitter kapacitet som räcker i sammanhanget. Kul att plocka med sig.

GS75-2

En eller alla.

4 Kalmar står fint inne i det här racet och det högklassiga kallblodet har nu fått ett välbehövligt lopp i kroppen. Den korta häcken behöver inte alls vara någon nackdel för den flinke rackaren och lyckas Henrik Svensson hitta till ledningen blir det inte lätt för tilläggshästarna att hinna ifatt. Kan vara en rolig chansspik. Bakom går det inte att plocka bort någon, men skall en skräll till att lyftas fram så är det formstarke 1 Björlifanner.

GS75-3

Öppet värre. Bakspårshästarna känns hetast.

11 Even Younger tog en snygg seger i sin senaste start, där fyraåringen påvisade att han kan vinna bakifrån. Detta var hästens comeback på tävlingsovalen efter ett längre uppehåll och därmed kan vi tänka oss att valacken nu kommer vara ytterligare förbättrad. Tipsetta, med tanke på detta. 10 Baracchi T.P. skall till att göra sin återkomst efter ett par månaders frånvaro från tävlandet och här finns det riktigt fin fart inombords för sammanhanget. Liselotte Olsson är en skicklig tränare som förhoppningsvis har ställt iordning omgående. 2 Turnaround kan vara en jätteknall om ledningen nås.

GS75-4

Fräckt spikförslag? Ja, varför inte!

3 Tarpon Springs har inte lyckats vinna lopp ännu, men hästen kom mer och mer i relativt tuffa gäng under slutet av fjolåret och nu vädrar undertecknad besök i vinnarcirkeln omgående i comebacken. Jörgen Westholm har nämligen ständigt vältränat och här bör han placera sin springare i ledningen omgående, för att därefter icke släppa någon över bron i en lämplig omgivning. Vi prövar en spets och slut! Bakom är det många om budet, där 12 Country Home kan nämnas som ett skrälbud.

Tips! Gå med i Travcash Facebook-grupp och snacka trav med oss och över 22 000 andra. Den hittar du här!

GS75-5

Favoriten saknar motstånd. Större markförlust emot.

12 Teknopys besitter fartresurser och grundkapacitet som de övriga har en bra bit upp till och dessutom gillar femåringen att vinna travlopp, vilket inte gäller merparten av konkurrenterna. Mats E Djuse har säkerligen dragit lärdom av galoppen i det senaste framträdandet och kör säkerligen med marginaler denna gång. Ekipaget bör runda hela patrasket i god tid innan mållinjen. Skall man gardera blir det väldigt, väldigt, dyrt i en jämn drös bakom favoriten.

GS75-6

Läckert race över korta häcken!

6 Kontur blir säkerligen mycket streckad med förutsättningarna till hands och kanske kan Jenni H Åsberg spåra varenda meter med sambon Tomas springare, som trivs som allra bäst i just ledningen. Undertecknad ställer sig dock lite frågande till dagsformen efter uppehåll och det brukar dessutom bli väldigt mycket stress i denna typ av lopp. Bäst att gardera. 2 Like A Monster stod för en stark prestation nyligen. Måste räknas på nytt. 8 Electrical Storm kan flyga lågt över ett upplopp med den rätta ryggresan. 13 Global Adventure går givetvis inte heller att avskriva med den höga högstanivån.

GS75-7

Segerstaplare blir det givna förstavalet.

10 Winterburn är verkligen en mästare på att hitta vägar till vinnarcirkeln, där femåringen löst den ena knöliga uppgiften efter den andra. Valacken är fortsatt obesegrad, med sina sju raka segrar, och visst är det häftigt att följa sådana här segerstaplare. Nu väntar bakspår och en och annan tuff konkurrent att besegra, men visst kan det gå vägen på nytt. 11 Hankypanky Pinkman besitter absolut kapacitet till att utmana och hästen kommer med en självförtroende-boost i ryggen. Körs offensivt. 14 Ninepoints Yankee får ses som rysaren, om nu valacken behagar att trava felfritt.

⚓ Omgångens bästa spik: Teknopys (78%) (GS75-5)

🎇 Omgångens roligaste skräll: For You (2%) (GS75-1)

Till samtliga GS75-andelar!

Publicerad 3/2 2023 kl 16:42

Bästa spelbolagen med travodds

Mr Green

 • + Generöst välkomsterbjudande
 • + Höga fasta travodds
 • + Grymt mobilcasino
 • Inget poolspel
 • Har svensk spellicens
5.0
Mr Green

Expekt

 • + Grymma i mobilen
 • + Höga fasta travodds
 • + Snabba uttag
 • Inget poolspel
 • Har svensk spellicens
5.0
Expekt

Unibet

 • + Tillfällig superbonus!
 • + Grundare med stort travintresse
 • + Nyhet! Bidrar nu till Svensk Travsport
 • Inget poolspel
4.9
Unibet
Se alla spelbolag med travodds