Testa livet som hästägare – haka på vår andelshäst! Läs mer här!

Till Expekt!

Superform bland spelläggarna! Nu väntar V75-jackpott 18/5! 47 miljoner!

Till laget!
Avd
Hästar
GS75-1
1,3,7,8,9
GS75-2
1,2,5,11,12
GS75-3
7 A Fair Day
GS75-4
1,10
GS75-5
2,4,7,9,11
GS75-6
3,4,8,10,15
GS75-7
4,10
Referenten
Skribent: Referenten
Publicerad: 31/3 2023 kl 11:32

GS75 Kalmar 2/4

Tjenare allesammans!

Den här söndagens GS75-tävlingar tar plats på den småländska kusten då Kalmartravet bjuder upp till dans. Här är det ett formstarkt hemmalag som står i huvudrollen och det blir givetvis en faktor att ta med sig i beräkningarna vid komponerandet. Här finns ingen tid att spilla. Dags för analys!

Andelsspel finns numera att rygga samtliga av veckans sju dagar och givetvis inkluderas söndagarna i detta. Hungriga experter som jagar storvinsten finns i Travcash-stallet, där bland annat undertecknad kör ”Reffen GS75-BOMB”, ”Reffens GS7-Special” och ”Reffens Livsfarliga”.

TILL ANDELSLAGET!

GS75-1

Jämnt värre i inledningen. Bäst att strecka för överlevnad.

7 Dontloosememate såg rejält formstark ut vid slutstöten i sitt senaste framträdande och står nu på tur för seger. Lättningen bak har visat sig vara en plusvariant, men däremot är det anmält med vanlig vagn och det drar ner helheten något. Ett streck bland flera. 9 Crown Wise As har kapacitet till att segerstrida och Johan Untersteiner har nu fått snurr på stallet. Räknas i comebacken. 3 Cojito skall inte räknas bort om favoritpositionen ledningen nås 8 Zinfandel är härdad i tuffare sammanhang.

GS75-2

Stor favorit. Den senaste galoppen oroar.

2 Giovanna Coger gjorde bort sig i startrusning i sitt senaste framträdande och det oroar givetvis då det nu vankas laddning ånyo över korta häcken. Rent kapacitetsmässigt står dock fyraåringen väldigt fint inne i det här loppet och väl i rätt gångart är segermöjligheterna goda. Vi får väl dessutom se hur Wilma Karlsson kommer överens med sin uppsittning. 5 Springdayfree var klart förbättrad på barfotabalansen nyligen och skall inte räknas bort ur detta. Bakspårshästarna 11 Jeans N.Both och 12 Lasse Gowan har kunnande som räcker för att ta sig in i matchen från det bakre ledet.

GS75-3

Trivsamt fyraåringslopp. Ett spikförslag lyfts fram.

7 A Fair Day är en talangfull hemmahäst som inte gjorde någon besviken i årsdebuten. Valacken har absolut mått bra av genomköraren och skall ses med goda möjligheter att avgå med segern ånyo då värsta konkurrenten saknar lopp i kroppen. Kan absolut singelstreckas. 1 Global Delayed står ju till för att leda det här in i det sista, men frågan är väl om det ändå inte kommer fattas lite över upploppet. Skall med vid gardering, precis som duon 4 Notos och 6 Vanity Flair.

GS75-4

Ett rimligt lås kan vara lösningen.

10 Digital Summit är hästen i gänget och den långa distansen bäddar för att Joakim Lövgren har råd med att smyga iväg ur volten för att säkerställa felfri avgång. På rätt köl talar därefter mycket för seger i en mysig omgivning. Spekulerar man i att valacken strular till det för sig är det 1 Peach att dubbla systemet med då densamma står till att leda det här racet länge. Lättningen i balansen är dessutom ett plus.

Tips! Gå med i Travcash Facebook-grupp och snacka trav med oss och över 22 000 andra. Den hittar du här!

GS75-5

Knappast lättlöst. Bred gardering krävs.

4 Bases Loaded blir säkerligen favoritspelad, men undertecknad är inte helt såld när det gäller fyraåringen och garderingen känns självskriven. 2 Handmade Love kanske kan väckas till nya höjder via barfotabalansen? Värd sin markering från ett perfekt utgångsläge. 9 Brother Michael kutar på jämnt och säkert. Lättning i balansen nu. 11 Oneofakind skall inte heller avskrivas. Fredrik Persson är alltid en faktor att ta med sig vid tävlingar i Kalmar. 7 Dalila Jet är monsterskrällen.

GS75-6

Jämna kusar i spårtrappan. Svårt att gå kort.

10 Cheops är fältets kapablaste häst, men här var det galopp i fjolårets sista start och nu saknas lopp i kroppen. Går därmed inte att gå rakt ut på. Duon 3 Eton Degato och 4 Solkattens Nikita kommer säkerligen vara med i den främre träffen och går inte att avskriva ur detta. 8 Ici Moi kan komma att få en svettig upplevelse från bricka åtta, men lättningen i balansen kan förhoppningsvis ge valacken en extra skjuts i steget och då kan det gå vägen ändå. 12 M.T.Sanches och 14 In The Closet är roliga skrällbud.

GS75-7

Rivig avslutning. Favoriten är allt annat än hemma.

4 Ultra Violet fick vinna direkt i regidebuten för André Eklundh och nu vankas lättning i balansen. En kapabel rackare som absolut skall räknas, men här saknas samtidigt inte motstånd i en rivig historia över korta häcken. 2 Is This Love vill säkerligen hitta till favoritpositionen ledningen och blir då inte helt lätt att passera. På 7 Zola Love hänger man på jänkarvagnen, vilket kommer ge en extra växel. 10 Leanne Schermer går inte att förbise med kombinationen av jänkarvagn och barfota runt om. Philip de Luca börjar få snurr på stallet och då kanske även 1 Mellby Invest och 9 Geisha Brick skall med på den garderade kupongen.

⚓ Omgångens bästa spik: A Fair Day (30%) (GS75-3)

🎇 Omgångens roligaste skräll: Leanne schermer (2%) (GS75-7)

Form i laget – Till andelarna!

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter

Fler aktuella travtips