Expekt skaffar ny licens – Ny bonus till ALLA spelare!

Till Expekt!

Reffen & Kjellberg spelar in över 600 000 kronor på V86 21/2!!

Till laget!
Avd
Hästar
GS75-1
1,3,4,5
GS75-2
1,5,6,7,9
GS75-3
9 Ask Viktor
GS75-4
3,4,5,6,9
GS75-5
2 Matadore
GS75-6
1,4,5,6,7,8,10,11
GS75-7
1,4,8
Referenten
Skribent: Referenten
Publicerad: 20/1 2023 kl 21:47

GS75 Färjestad 22/1

Tjenare allesammans!

Den här januari-veckan skall nu till att avrundas och det gör vi i Karlstad via en GS75-omgång från Färjestadtravet. Öppna avdelningar, utan de riktigt stora förhandsfavoriterna, bäddar för hög utdelning i denna utmanande och häftiga spelform. Dags att dra igång analysen!

Andelsspel finns numera att rygga samtliga av veckans sju dagar och givetvis inkluderas söndagarna i detta. Hungriga experter som jagar storvinsten finns i Travcash-stallet, där bland annat undertecknad kör ”Reffen GS75-BOMB”, ”Reffens GS7-Special” och ”Reffens Livsfarliga”.

TILL ANDELSLAGET!

GS75-1

Bäst att inleda med ett par streck.

4 Kendall Jackson blir förstavalet på grundkapacitet och högstahöjd i ett löp som inte känns alldeles lättlöst över den dryga distansen. Firma Carl Johan Jepson/Eric Martinsson brukar åtminstone vara en gångbar duo i dessa sammanhang och med loppet i kroppen är säkerligen fyraåringen klart förbättrad i förhållande till den senaste prestationen. Försöker säkerligen nå ledningen och spåra varenda meter, vilket inte är alldeles otänkbart. 5 Toruk Makto fungerade fint tillsammans med Jorma Kontio nyligen och nu satsar ekipaget på att upprepa bedriften. Kan definitivt gå vägen. Skrällbuden är 1 Fury Scoop och 3 Zurigo D.V.S. som är i ett gott slag för dagen.

GS75-2

Vidöppet! Strecka på!

5 Just Fontaine blir säkerligen streckfavorit via konstellationen Ulf Ohlsson/Svante Båth, men undertecknad är inte övertygad om den nyblivna fyraåringens storhet och dessutom saknar det lopp i kroppen. Nej, här blir det att gardera vidare. 1 Maui gör det bra varenda gång och nu förstärker Carl Johan Jepson i sulkyn från ett perfekt utgångsläge bakom bilen. Måste streckas. 9 Marcelo Vieira har ett skönt kliv och utveckling finns säkerligen inombords. Räds icke en offensiv styrning i det här sällskapet. 6 Eyesight blir bortglömd nu. Kan vara kostsamt med genomköraren innanför västen.

GS75-3

Trio räcker gott. Chansspik kan gå vägen.

9 Ask Viktor har inte startat på ett par månader, men här åker Stian Eilefsen över gränsen med sin kapabla springare och då kan man tänka sig att det är vältränat. Femåringen står fint inne propositionsmässigt och rent fartmässigt är hästen dessutom tämligen överlägsen, så här gäller det för erfarne Jorma Kontio att hålla tungan rätt i mun och hålla sin uppsittning på rätt köl från start till mål. Lyckas bedriften talar mycket för seger! Formstarka duon 5 Langlands Gnisten och 11 Alltid Ö.K. är kompletterande streck vid gardering, där Norge dominerar fullständigt.

GS75-4

Knappast lättlöst efter spårlottningen.

9 Twigs Honor har haft en mycket god segermöjlighet om hästen lottats till ett framspår här över korta häcken. Nu blev dock inte så fallet och då är det betydligt mer chansartat. 6 Hattusa blev trött i sin senaste start, men nu passar motståndet bättre. Riktig tuffing i sina bästa stunder. 3 Isa är loppets troliga ledare och bör väl passas i och med detta i sin nya regi. 4 Jaxon V.S. satt fast nyligen och kommer säkerligen vara rejält taggad nu. Måla på!

Tips! Gå med i Travcash Facebook-grupp och snacka trav med oss och över 22 000 andra. Den hittar du här!

GS75-5

Fräck spik? Varför inte!

1 Cheeky Doc blir säkerligen favorit efter en enkel seger i bagaget, men undertecknad upplever inte att hästen påvisat den startsnabbheten som krävs för att hålla upp ledningen och då blir det genast problematiskt. 2 Matadore är istället pållen att gå rakt ut på. Det här värmländska hoppet höll nämligen jämna steg med jättekapabla duon Everglo Lemon och Jarel Boko i sitt senaste framträdande och här bör startsnabbheten kunna bära till ledningen. Väl där skall inte åttaåringen lägga detta i nuvarande författning. Spik! Vid gardering är 10 Keep Flying Rapida att ta med sig i beräkningarna.

GS75-6

Jämnt skägg i svårlöst stolopp.

1 Henessi Hill är det otvivelaktiga förstavalet, av den enkla anledningen att detta är loppets ledare. Väl där kan det bära hela vägen om det stökar lite på vägen för tilläggshästarna. 4 Afrodite Face har ett lopp i kroppen, god grundkapacitet och nu svingar sig Björn Goop upp i jollen. 6 M.T.Sollentuna saknar en rolig resultatrad då motståndet ofta varit tufft. Kan betydligt mer än så i sina bästa stunder. 7 Isabell Trot är ett av flera roliga skrällbud. Inte mycket sämre än någon annan i det här fältet.

GS75-7

Bör vara en toppchans, men…

4 Match'Em har fart och kunnande till att vinna det här loppet med lätthet från ledningen, men undertecknad oroar sig ändock av kombinationen skor på hovarna och vanlig vagn. Dubbla minustecken, i samma veva som hästen inte startat på ett par veckor, gör det något chansartat att spika denna förhandsfavorit. 1 Otto Håleryd står verkligen på tur för seger och kan mycket väl få loppet här. Farlig att nonchalera. 8 Curie är, som bekant för många, en personlig favorit för undertecknad. Formen är nu fin och spurta kan hemmahoppet sannerligen. Livsfarlig med klaff!

⚓ Omgångens bästa spik: Matadore (37%) (GS75-5)

🎇 Omgångens roligaste skräll: Isa (9%) (GS75-4)

Bra ös i laget – Till andelarna!

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter

Fler aktuella travtips