• söndag
 • 20/11

GS75 Charlottenlund 20/11


Referenten
Referenten

Tjenare allesammans!

Veckans sista drabbning skall till att avgöras på dansk mark då GS75-spelet gästar Charlottenlund travbane i utkanten av Köpenhamn. Här skall vi framförallt ha med oss att ledningen brukar vara guld värd och att det blott är sex hästar i första ledet bakom bilen vid distansen 1600 meter. Här finns ingen tid att spilla! Dags för analys!

Andelsspel finns numera att rygga samtliga av veckans sju dagar och givetvis inkluderas söndagarna i detta. Hungriga experter som jagar storvinsten finns i Travcash-stallet, där bland annat undertecknad kör ”Reffen GS75-BOMB”, ”Reffens GS7-Special” och ”Reffens Livsfarliga”.

TILL ANDELSLAGET!

GS75-1

Stayerlopp över flera volter – Intressant!

8 E Type Cash var jättefin vid segern i framförallt det senaste framträdandet och tränare/kusk Flemming Jensen vet precis hur man bör köra för att maximera sina möjligheter på Charlottenlund. Här kan man tänka sig ett offensiv styrning med sin formstarka springare, som absolut inte har någonting emot distansen, och då är givetvis segermöjligheterna goda på nytt. Stark tipsetta. 1 Pre Calculated levde inte alls upp till undertecknads förväntningar i den senaste starten då femåringen var fjärran från sin högstanivå. Nu får vi hoppas att valacken är bättre den här gången, för då är uppgiften intressant. 7 Hurricane Silas kommer köras av Stefan Persson, vilket är värt att notera. Kanske får körsvennen ytterligare snurr på den segstarke rackaren.

GS75-2

Rejäl genomkörare nyligen – Nu ett spikförslag!

6 Girl Happy E P fick en allt annat än enkel inledning av loppet i sitt senaste framträdande och med tanke på detta höll fyraåringen farten storstilat över upploppet. Tiden i mål sticker ut nu när motståndet mojnar och Mads Henriksen är en van körsven på dansk mark. Här bör segermöjligheterna vara goda, oavsett löpningsförlopp, i ett litet fält. Spikförslag. 5 Klaes Hunt är en tysk gäst som egentligen är det ända realistiska motbudet till tipsettan. Hästen kommer från en snygg seger på hemmaplan och tordes säkerligen stå sig väl även här. Med en bredare plånbok dubblar man sitt system.

GS75-3

Tämligen stor favorit att vänta – Inget spikförslag.

4 Havana Sotto är en startsnabb rackare som säkerligen blir mycket spelad med tanke på badkarskörningen med tidig ledning. Undertecknad är dock inte jätteövertygad om att hästen är överlägsen sina konkurrenter på någorlunda vis och dessutom har inte treåringen vunnit ihjäl sig i lindan av sin karriär. Ett streck med offensive Jörgen Sjunnesson, men inte mer än så. 2 Hertz skall absolut inte nonchaleras. Jeppe Juel är nämligen alltid att räkna med på dansk mark och här har han en springare som är i bättre form än raden. Fartresurserna duger dessutom gott och väl. 5 Hero Boom Bay måste också streckas omgående. Lovande kuse.

GS75-4

Galopplysten tipsetta – Kan vara en chansspik.

5 Every Day har strulat till det för sig på sistone, men samtidigt var hästen väldigt bra vid segrarna dessförinnan. Här gäller det således för körande Max Nielsen att köra felfritt för uppgiften som sådan ser direkt passande ut på förhand. 9 Kosy Occagnes är ännu en segervan kuse som tränare Marcel Hauber gästar med denna söndag. Svår att sätta in i konkurrensen, men visst bör femåringens kvalitéer räcka en bit. Vrålöppet där bakom!

Tips! Gå med i Travcash Facebook-grupp och snacka trav med oss och över 22 000 andra. Den hittar du här!

GS75-5

Talangfulla fyraåringar brakar samman – Helgardering känns rimlig.

7 I D Exceptional var och gästade i Norge i sin senaste start och fick då sparade krafter i behåll över mål i ett tuffare gäng. Bör vara taggad till att leverera nu och kapaciteten räcker gott. 8 Dowhatyoudodowell kan verkligen lägga iväg bakom bilen om Jeppe Juel laddar och då kan ledningen nås, trots bricka åtta. Inte avsågad. 4 Braddock är van att tampas med det bästa som den svenska fyraåringskullen har att erbjuda. Bör stå sig väl nu. Måla på! Ingen är chanslös.

GS75-6

Revansch för Adde? Mycket talar för det!

3 Adde S.H. brukar sällan ge sig, men i det senaste framträdandet gick det inte att göra annat efter vansinneskörningen första 500 meterna. Nu ser motståndet betydligt behagligare ut på förhand och visst bör Sören Boel kunna köra sig till ledningen här relativt omgående. Över passande distans är detta ett sunt spikförslag. Värst emot är duon 7 Sevilla och 8 Emoji, men dessa båda handikappas alltså samtidigt av bakspår och det avgör troligtvis utgången av loppet. 6 Apapmand är för övrigt en duktig spurtare som undertecknad brukar lira, men det behövs nog något lopp till i kroppen på den fronten efter det långa uppehållet innan vi kan lira vinnare.

GS75-7

Stolopp av god klass – tuffa lägen för dem som tjänat mest.

11 Eenymeenyminymoe sprudlade det knappast om i sin senaste start och undertecknad är inte alls övertygad om att sexåringen bara rundar det här gänget utan vidare. Måste garderas. 8 Lady Beluga gillar att vinna travlopp och en genomkörare innanför västen har säkerligen fört stoet framåt rejält rent formmässigt. Utgångsläget längst ut på vingen är dock ett rejält handikapp. 10 Global Yankee satt fast i svensk rikstotokonkurrens nyligen och såg fortsatt formstark ut. Kan inte räknas bort. 5 Eight Hour biter ifrån sig väl i ledningen. Taktiken tordes därmed vara solklar för ständigt aktuelle Ken Ecce.

⚓ Omgångens bästa spik: Adde S.H. (31%) (GS75-6)

🎇 Omgångens roligaste skräll: Hero Boom Bay (7%) (GS75-3)

Dansk GS75 – Till andelarna!

Publicerad 18/11 2022 kl 23:34

Bästa spelbolagen med travodds

Mr Green

 • + Generöst välkomsterbjudande
 • + Höga fasta travodds
 • + Grymt mobilcasino
 • Inget poolspel
 • Har svensk spellicens
5.0
Mr Green

Expekt

 • + Grymma i mobilen
 • + Höga fasta travodds
 • + Snabba uttag
 • Inget poolspel
 • Har svensk spellicens
5.0
Expekt

Unibet

 • + Tillfällig superbonus!
 • + Grundare med stort travintresse
 • + Nyhet! Bidrar nu till Svensk Travsport
 • Inget poolspel
4.9
Unibet
Se alla spelbolag med travodds